Lidia Kızlar 22+5 hamileyim . Dün yemek yaparken dolap kapağının sivri ucu karnıma battı çarptım dalgınlıkla kanamam vs olmadı aksine bebişim çok şükür hareketliydi tekme attı hep kafama takıldı başına gelen varmı ?
Goncanur Lidia benim de oluyor bir cok kere de masaya çarptıgum oldu merak etmeyin onun kesesindeki sıvı hava yastığı gibi koruyor onu darbelere karşı hareketlerini takip edin tabi ki yine de
mervebeklevic Lidia endişelenme canım benimde kaç kere basıma geldi 🤦🏻♀️ Cok şükür hic aksi durum olmadı bi kerede dolap çekmecesini açmıştı bir dengesiz. Önünde olduğum halde batmıştı resmen aklım çıkmıştı. Ama hic bir şey olması şükürler olsun🙏🏻♥️
Nil- Lidia aynı olay başıma geldi hatta çizik şeklinde iz kaldı ama bir sıkıntı yok zaten öyle bir mucizevi bir şey ki etrafını saran koruyan katman var ciddi bir darbe olmadıkça bir şey olmaz herhalde
Kiwi12 Lidia 2 yasidna oğlum var yapma diye yalvardikca yapıyor karnıma günde sayısız tekme atıyor. Ve çok sert topuguyla aniden çivi.gibi çakıyor tekmeyi. Bazen sırtımı tekmeliyor bazen karın boşluğunu bnde çok korkuyorum aniden yapincada engel olmam imkansız oluyor doktora gjdince.konscam bnde
Tuba2949 Canım hiç bişe olmaz korkma. O orada hem rahim sonrasında su kesesinin içinde elhamdülillah bişey olmaz. Geçmiş olsun için ferah olsun
Minikamm Kiwi12 nolur dikkat edin annemin 6 aylık bebegi ölmüş öyle karninda lutfen cok dikkat edin 😿
Rumiars Kiwi12 benimde geçen gün 3 yaşında oğlum karnıma zıpladı çok korktum ama şükür kanama vs yok çok dikkat edelim🤲
Kiwi12 Lidia amin. Benim oğlumda çok küçük zaten. Kıskanıyor bebek var deyince anni ben ben bebek diyor 😂😂 he oglum sen bebek gel bakiyim bebek sana bı sariliyik diyorum öyle duruyor😂
Tuba2949 Aynen kızlar, benim kız kardeşim doğuma kadar 4 yaşındaki oğlundan ne tekmeler yedi hep karnına karnına. Elhamdülillah çok sağlıklı bir bebeği oldu.
Lidia Kiwi12 Ayy yerim onu maşallah kardeşi dünyaya gelince alışır 🥹 Dünyanın en güzel duygusu kardeş olmak 🫠 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kiwi12 Minikamm kız korkuttu n şimdi sen beni😥 olmadı bakiyim bu hafta gidiyim doktora ama herha bı bı ağrı sızı yok
Minikamm Kiwi12 şuan bisey yoktur zaten Allah korusun . Bebek kordondan düşermıs öyle darbelerler, annem tembihler hep beni. Dikkat et canım sadece suan bisey yoktur ama korkma ben söyledim bil diye sadece icim rahat etmedi cok yazmam normalde 🤗
Boncukveannsi Lidia kız benim eşim şaka yaparken çok sert bı darbe ile eli karnıma değdi, ve hemen eşim hastaneye götürdü eli kolu titredi birşey oldu diye gittiğimiz de ordakiler güldü bir darbe ile bebeğinin başına ne gelicek dediler 🤣🤣
Lidia Boncukveannsi İnsana sonradan düşününce basit geliyor ama o an bence herkes telaşlanır kimse psikolojiden anlamıyor 🙈 Biz daha soğuk kanlıyız galiba bişey olmaz diyip geçiştirdik😂
Lidia Allah yaşayacak ömür verdiyse herşey bahane gerçekten 😞 Çok üzücü bir durum tabi allah kimseye yaşatmasın
Baymehal Lidia zannetmiyorum bişey olacağını çünkü bende halıdan kaydım bacağım baya açıldı korltum ama hiç bişi olmadı 😅