Gamzeetrk Cidden bu olayı yaşayan var mı Ekşi yersen kız tatlı yersen erkek cidden yaşadınız mı bu aşermeyi
Kaderakay Gamzeetrk Bence asermeyle alakası yok ya benim oğlumda da kızımda da tatlı çekti canım ve şuan 3.ye hamileyim gene tatlı çekiyor ama cinsiyetini henüz bilmiyorum 😊
2baybannesi Gamzeetrk benim kızım var ilk beş ay tatlı yiyemedim hiç ekşi aserdim hep olmamış üzümler papaz eriği vs şuan da da 15 haftalık olacağım beş dk sonra bunada Dr erkek diyor bunda da hep tatlı istiyordu canım
Sonikiuc Gamzeetrk görümcemle 3 hafta arayla hamileyiz. Ben ful ekşi yedim hatta yediğim ekşi bana tatlı gibi geliyordu kimse yiyemiyordu o eksilikte. Gorumcem ise sadece tatlı aseriyordu. Hiç ekşi yiyemedi. Sonuç olarak ikimizinde kız bebek o 33 te ben 36 da 😁
Esrauysal Gamzeetrk evet evet ilk 3 ay 4 ay ne yiyorsan öyle oluyor bazılarında ben hep eksi yedim çikolata bile yiyemiyordum ya 4 aydan sorna yemeye başladım onu bile kız diyorlar bakalım ayrıntilida kesinlesicek
hemsiree Gamzeetrk ben 2 hafta boyunca ekşi yedim limonu tuzladım turşu falan yedim sonra birden aşırı soğudum ve günde 3 4 çikolata, dondurma falan yedim 🤣🤣 kızım oluyor 💖 yani diyeceğim o ki alakası yok 😂
Asyabuse Gamzeetrk benim kadar ekşi yiyen yoktur limon yiyodum her gün şu an sabah iki gece iki ağız burun buruşturan mandalina yiyip resmen zevk alıyorum ve sonuç 16+3 ikiz erkeklere hamileyim..
elif233233 Gamzeetrk valla gerçek olduğuna inanan biri değilim. Ama 2. Kızım olacak ikisinde de tatlıdan tiksindim hep eksi tuzlu şeyler istiyor canım denk geldi bana .