Kızlar 25 haftalık hamileyim ve afedersiniz aşağı kısımlarım vajinam aşırı ağrıyor sızlıyor. Bacaklarımı oynatamiyorum, ya da uzanirken kendimi donderemiyorum. Normal mi bu ya. Erken doğumda vs böyle bir şey olmuyor dimi

Zuzu6901 normal canım 🫣benim 16.haftadan beri var hatta yürüyemiyorum bir kez serum verildi dr tek ilacı su ve bol sıvı almak dedi şuan 27.haftadayım merdiven inip çıkamıyorum kilo da almadım ama şiddetli alt kısımda ağrı var rahim büyüyüp ağırlaşıyor normal dedi dr.yine de kontrolde sorarsın servikal uzunluk yeterliyse sıkıntı yoktur 🙏🏻 aklına kötü şeyler getirme hiç.inşallah vaktinde sağlıkla kucağa alalım 🤲🏻 bide bu kasılma ağrılar için günde iki kez magnezyum içiyorum günde bi tane de yüksek magnezyum içeren normal soda tavsiye ederim yine dr danışırsın

Zuzu6901 bende öleyım 21. Haftadayım yanı pijama giyemiyorum ağrıdan . İç kısımlarım kemiklerim agrıor

Su4835 evet ya. İnşallah kötü giden bir şey yoktur. Pijama vs giyerken bile bacağımı kaldıramıyorum 😂 soda vs içemiyorum ama doktora danışıp magnezyum alabilirim

Ahuum ben de öyle bacak kaldıramıyorum 🙈 sanki çocuk çıkacak gibi hissediyorum. Ay zamanında sağlıcakla doğsun yavrularımız ya 🤲🤲