Elifderin34 yaseminbeybisi007 normal doğum yapamazsınız siğilleriniz artarsa doktorunuza söyleyin bu durumu tedavisini yapar büyük ihtimalle
Ebru_hasan yaseminbeybisi007 benim hamilelikte değil ama hamile kaldığım ay vardı sizde varsa büyük ihtimalle esinizde de vardır mutlaka yaktirin tedavisini olun bebeğe şuan geçmez ama normal doğum yasaklanır o şekilde geçebilir diye bı an önce tedavinizi olun ama 🌹
Melisasak145 yaseminbeybisi007 benim küçük bir operasyonla yakıldı birgün gittigimde 3 tane var dedi doktor operasyon olacağım gün yani 2 gün sonrası 8 tane olmuş çok cabukta cogaliyorlarmis biraz acılı geçti benim ama kurtulamadım yine tekrarladı pofff napcaz vallaha
Dark yaseminbeybisi007 kadın doğum doktoruna soyelyin mutlaka, bebeğe zararı normal doğumda bulaşma ihtimali olunca oluyor
Nurr_22_22 yaseminbeybisi007 hamilelikten çok önce 1 tane vardı yakılarak alınmıştı şükür 8 sene oldu hiç çıkmadı bir daha doktorunuza söyleyin o tedavi yolunu gösterir
MinelHaapy Ayyy aynı dertten muzdaribim minik minik 2 3 tane var doktor kimyasal bi krem verdi aldara diye ama pek bi faydasını göremedim sanki ama doğuma kadar geçmezse normal doğum yapamayacağımı söyledi 😔😔