Mhulya011 Ya neden oluyır anlamıyorum ansızın sızıyor azıcık. Sizlerde de var mı bilmiyorum ama garibime gidiyor. Tuaf oluyorum. 🫣 yoksa normal midir bebekle alakalı bir durum mu doğum sonrasıda olursa napcam bilmiyorum cok zor açık renk giymeye çekinir oldum.
NurrrH Mhulya011 bende 30 haftalığım. 2. Gebeliğim sürekli oluyor. Doktorum normal karşılıyor. Ama su olmadığından eminsiniz değil mi ?
[silindi] Çok sıkışık olduğunda oluyordur belki bi takip et kendini istersen. Ben 30. Haftamda covid oldum, öksürüp, hapşırmaktan sadece bir kere oldu onda da sıkışıktım.
Mhulya011 yamacalimoms pek emin değilim ama yakında doktor kontrolüm vrdı olsa doktor söylerdi galiba su az diye bişey demedi şu 4 seferdir oluyor
Mhulya011 NurrrH işte su mu çiş mi bilmiyorum ki böyle ayaktayken sızıyor sonra çişe gidiyorum mecbur
Sclozdgru Mhulya011 şuan bende bu durumu yaşıyorum da epey zaman geçmiş sizin ki idrarmıymış şu sızması değil demi bende ondan korkuyorum da
Evin_450 Bende de aynı durum var namaz kılmak istiyorum ama elimde değil idrarım yokken bile bi anda kaçırıyorum ne yapacağım bilmiyorum doktor normal dedi ama