Aselinannesi3 22+6 haftalık hamileyim, ve göğsümden süt geliyor. Normal mi? İlk gebeliğim tedirgin oldum. Sarı renginde.
Hanife47 Aselinannesi3 canım hiç dokunma dokundurmada elleyip sıkma benimde geliyor ne kadar ellemesemde geliyor ama benim üçüncü hamileliğim maşallah kanallar daha açık ama senin İlk olduğu için çok az az gelecektir ama oynarsan çok gelir ve duyduğuma göre doğumda tetikliyor 🙄
Edau9 Aselinannesi3 Bende 27 haftalık oldum yaklaşık 17. haftadan beri geliyor.Yapış yapış sarımsı bişey ilk başta bende korktum ama doktorum sıkıntı yok herkeste gelmez ama gelmesi de normal bir dedi.
segah06 Aselinannesi3 çoook norma bir durum. Ellemeyin, sıkmayın. Vücudunuz kendini doğuma hazırlıyor. İyi bir şey bu♥️
uraz_ve_annesi- Aselinannesi3 gelen ilk süt olduğundan bebek için çok önemli kesinlikle sıkma uğraşma çünkü belirli bir miktar geliyor herkeste doktorum bana böyle demişti
Aselinannesi3 segah06 Daha önce hiç duymadım bu şekilde olduğunu korktum çok teşekkür ediyorum korkum daha da hafifledi şu an🌸
Edau9 Aselinannesi3 Korkma bende çok korkmuştum.Ama sıkma ve uyarılmasın hiç bir şekilde göğsün ayıptır söylemesi cinsellik esnasında vs de uyarılmasın.Doktorum öyle söyledi bana çünkü rahmi uyarıyor ve erken doğuma neden oluyormuş
Aselinannesi3 uraz_ve_annesi- Kesinlikle ellemiyorum hatta evdeyken afedersiniz sütyen takmıyorum çok sıkmasın diye acaba yan yatınca baskıdan dolayı olmuş olabilir mi? Ya da çamaşır takmıyorum iyi mi yapıyorum onu düşünüyorum şu an
segah06 Aselinannesi3 rica ederim canım benim. Ben 21 haftalığım aynısını yaşadım. Vücut fizyolojik olarak kendini hazırlıyormuş. Doktorum üstüne basarak korkmamamı söylemişti. Hiç korkma, rahat şeyler giyin, sütyen vs takma ♥️
uraz_ve_annesi- Aselinannesi3 takmayın rahat bırakın sanmıyorum bu fizyolojik bir şey süt kanallarınız erken açılmış doğumu tetikleme olayı da bana doktorum %3 ihtimal gibi düşünebilirsin dedi tek başına bir etkisi olmuyor yani korkma hiç
Cgdm34 Aselinannesi3 aynı sey banada oldu canım bende ılk korktum da vücudumuz doguma hazırlandıgı ıcın gelmesı normalmıs bu arafa bende 29 haftalık hamıleyım 🤗🤗🤗
Tugcender Aselinannesi3 benim 19. Hafta sonlarında gelmeye başlamıştı gayet normalmiş o günden beri sarı sarı azcık gelir her gün
Morkelebek26 Aselinannesi3 bende 26+4üm aldığım göğüs ucunu deniyim derken su geldiğini gördüm şaşrdım 🙊 sanırım hazırlanmaya başlıyor ama sıkılmaması gerekiyormuş canım erken doğumu tetikliyormuş 🙈