ozgeglbz Cerenkilic34 Ceren hanım selamlar 🌺 Biz hizmet hastanesinde doğum yapacağız 4800₺ normal doğum 5800₺ epidural ile normal doğum ücreti var refakatçi ve size covid testi isteniyo bilginiz olsun
Yagmur61 Cerenkilic34 avcılar doğahospital Hastanesin de sezeryan 4.850 TL ben de Şubat da doğum yapacağım için doğum paramı erken den ödedim ve gelecek zam dan yararlanmicam ben odedigim parayla doğuma giricem
Selma-gkt ozgeglbz Ben dışardan doktor ile yapacağım orda doğumu ama sezeryan 18 bin fiyat verdi doktorum 😑
ozgeglbz Selma-gkt bizimde doktor dışarıdan özel muayenesine gidiyoruz bu hastanenin ücreti + 7 bin tl doktor ücreti var
Asyabuse Medipol mega içim sezaryen 9.000, covid testi vs dahil spinal veya genel anestezi farkı yok 15 gün önce aldığım fiyat bu
Cerenkilic34 Bağcılar da şafak hastanesi iki gün önce sezeryana 11 bin dedi normal doğuma doktor gelsede gelmesede 7000 fiyat verdi medipole giderim tabiki
Selma-gkt ozgeglbz bahçelievler hizmet dimi ? Bizim Muhammed Rıza Alimoğlu doktorumuz bakırköy de muayenehanesi.
ozgeglbz Selma-gkt evet Bahçelievler hizmet hastanesi 👍🏻 sizde mi oraya gideceksiniz 😌 Sait Halil bey doktorumuz bizimde nish İstanbul da muayenesi
Selma-gkt ozgeglbz yok benim ki incirlide muayenehanesi. Ya Memorial ya da hüzmet dedi hizmeti seçtim kısmetse 15 inde sezeryan olacak. Toplam 18 bin işte. Sizin toplam kaça denk gelecek peki ? Allah kurtarsın inşallah bizleri sağlıkla alalım kucağımıza 🤲❤️
ozgeglbz Selma-gkt 13.800₺ toplamda oluyor bizimde Acıbadem veya hizmet seçeneklerimiz ama hiçbir fark yok gerçekten hizmeti herkes çok övdü çocuk doktoru Allah korusun yoğun bakımı ebeleri hastane temizliği vs memorial a bağlı olduğu için ekstra özenliymiş sizden önce doğum yaparsam bilgilendiririm 😂
Selma-gkt ozgeglbz Kaçıncı haftanız ? Valla evet hastane çok iyiymiş özellikle yoğun bakım konusunda ama tabi Allah göstermesin oraya düşmesin bebelerimiz 🤲 Hep merak ediyordum hastane ne kadar alıyor diye de şuan öğrendim bizim doktor bayağı iyi para alıyormuş 😂
ozgeglbz Selma-gkt Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🌺 evet bizim doktor 7 bin alıyor 😂 Olsun içinize sinen bir doktor olsun da helali hoş olsun 😂😂 39. Haftamız bebişin gelmesini bekliyoruz 🥰