1Gunes Newmomi bebek odası yapmadım tayinci olduğumuz için ama beşik olarak yoyko park yatak iç yatak olarak yataş dan tercih ettik. Çoğunluk park yatak önerisi yapmıştı bana bu sebeple park yatak aldım ben🌸
Birgul Newmomi odasına beşik almadım önce kendi odama anne yanı aldım, odasına da dolabını ve şifoniyerini aldım. 1 yaşında da yatağını aldım odasında yatıyor şimdi.
1erkekkannesiiii Newmomi park beşik aldım yanı açılabilen yatağımıza yapıstırırm diye. Bakalım kullanışlı mı göreceğiz 😁
Humuss Bende internetten samsori mobilya diye bir sayfa buldum büyüyen beşik diye geçiyor. Tek kişilik yatak oluyor çok kullanışlı
nnnaaz Park beşik aldım yanımda yatırmak için 1 yaşındaykende kendi odasına geçer diye çocuk odası aldım. Şimdilik hepsi odasında duruyor
zty0206 nnnaaz bende sepet beşik almıştım artık küçük gelmeye başladı park yatak alıcam bende nerden ve ne kadara aldınız
nnnaaz zty0206 bende buyüzden özellikle sepet vs seçmedim. Civilden kraft signature park yatak 1.800₺ 3 ay önce almıştık. Şimdi civilde yok ama trendyolda var gerçi fiyatı farklı. Ama civilde uygun fiyatlı benzerleri var https://ty.gl/a8b4toea8u
1Gunes Gulo0106 hayır henüz 18+3 hamileyim 🥰yorumları ve mağaza önerisi ile aldım fazlaca memnuniyet olan bir yatakti yataş twing diye geçiyor sanırım.
Yrnscl Bende kanz anne yanı park yata tercih ettim kiracı olduğum için oda yapmadım bide alırsam şifonyer küçük yatak odama koyacağım hepsini belki almam da kendi dolabim da boşluk var bir gözünü bebşime ayırırım
Buse-krs Elele madre anne yanı park beşik aldım herkes bana park beşik önerdi kendi sitesinde 2349 tl ye aldım