Sewal0638 emir_01 76 kiloyla hamile kaldim 😇 inan Allah ol derse 100 kilo olsan bile rabbim verir. Ama kendi sağliğin açisindan verebiliyosan ver veremiyosan kasma bende veremiyorum çünki 😀
Sadikee Ben hiç bişey kullanmadan 3. Kez hamile kaldım 1 kızım var bi düşüğüm var şu an 18 haftalık hamileyim adetlerim düzensizdi 45 günde bir adet oluyordum 75 kiloyum ilk hamileliğimde de 75 ile kaldım şu an ki hamileliğimde öyle oldu
Deletedmom_8 Ozgesenses12 yok hayır beyaz bir ilaçtı. Mor beyaz bir kutuydu sanırım 🫠 aslında doktorunuza söyleseniz bilir o. Gerekli görürse zaten yazacaktır
zehraaaabb emir_01 adet bitiminden 3 veya 5 gün başlanıyo bi sabah bi akşam olmak üzere 15 gün içiyosun 10 gün ara verdikten sonra 10 gün tekrar içiyosun kaynayan klorsuz suyun içine bir tane orta boy soğanın ince kabuğunu soyup 5 dk daha kaynatıyosun ben böyle yapmıştım şuan hamileyım
Deletedmom_8 emir_01 doktora danışıp kullanın bence. Çünkü en iyisini onlar bilir. Sonuçta ne derece bir durum var ilaç gerekli mi değil mi biz bilemeyiz. Bana da herkes bir sürü şey önerdi. Ama ben sadece doktorumun tavsiyesine uydum
bendiyebiriii emir_01 ben varım. Hatta ben ilaç kullanmadan regl olamayan bir insandım. Yaklaşık 1 sene beslenmemi düzenledim ve kendiliğinden hamile kaldım🌸
SutlacimiYedimmiBen emir_01 ben ama 3yil 3 aydan sonra dogal yolla hamile kaldim ikinciyi de 25ay sonra
Yasemin97 emir_01 bende de pcos var evet kımımız sanslı kendılıgınden oluyor kı bu durum cok nadir kımımızde ılla tedavı. Ben tedavi den yanayım beklemek ıstemıyorsan canım cunku dogal tedavıler bırazcık daha az cozum gıbı gelıyor. Birde hamıle kalamaz diye bırsey asla yok pcoslularda kafana cok takma Allah nasıp etsın gonlune gore versın canım🙏🥰