Ilahem Mrba arkadaslar.14 haftalik gebeyim ama ultrasonda hep 1 hafta onde gidiyor.doktor 15 dedi.ve bebeyin bacak arasinda ucken bi wey vardi hatta bende gordu ve erkek dedi.acikcasi doktora inanmadim acaba bu havtalarda belli olurmu ki cinsiyyet?
Cerennceren Ilahem Ben 12. Haftamda kesin şekilde öğrendim canım ve onda bebeğim ultasonda 13+2 gözüküyordu 1 haftadan da fazla büyüktü ama doktor geride yaa da ileri de olmasının sıkıntı olmadığını söyledi şuan 15 haftalık olduk en son gittiğimde yine gördük kesindi
Asel_meva Ilahem ben 15 haftada gittim erkek dedi şuan 22 haftalığım geçen perşembe gittim tekrar baktı pipisi var dedi erkekse kesin belli eder gösterse tabi
hayalperest2310 Belli olur aynı haftadayız benimde yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım cinsiyet için😍
Ilahem hayalperest2310 Her sey gonlunuzce olur insallah.benimde 1 yasinda kizim var oglum olsun istiyorum.keski dogru olsa..
hayalperest2310 Ilahem erkekte yanılma payı düşük oluyo derler inşallah hersey sizin de gönlünüzce olur 🥰