elifffff1601 Senacnl kan ilaci olarak feramat verdi d vitamini ve magnezyum verdi. Sadece kan ilacini kullanıyorum
Bortubocek Senacnl ben hap pek icemedigim icin..surup seklinde kan ilaci istedim..birde elenetal 2 kullaniyorum
Senacnl elifffff1601 niye diğerlerini kullanmıyorsunuz ben çok pimpirikliyim böyle konularda tanıdığıma da verildi başka doktora gittiğinde ilacı değiştirdi olmaz bu diyerek
suelin Bortubocek ben de hap yutamiyorum Kirarak yutuyordum zorla Balık yağlı ilac yazmıştı icini çıkararak iciyordum kusuyordum bi faydasini göremediğim için demir icin tek tek kullanımlık ac karinina içilen ilac yazdı baticon renginde onu içiyorum 🤣🤣 hap içme yeteneği sıfır bende
elifffff1601 Senacnl magnezyumu soda ile alıyorum. D vitamini ise degerlerim normal. Düşük olsaydi kullanırdım. Kan değerlerim cok düşüktü kan ilacini kullanıyorum
Daffyy Pregnom,feramat, ocean d vitamini gaviscon birde lansor kullanıyorum ben😊 b12 ve ocean folat birde oroferon kullandım ilk zamanlar hepsi doktor tavsiyeli😊