yamacalimoms Benim ilk bebegimden mamajoo sağma makinem var mochi almam gerekli mi? kullananlar yazabilir mi
Bortubocek yamacalimoms acikcasi ben mochiyi hastaneden itibaren kullandim..her gun dahada arttikca 30 40 ml birikiyodu..onuda ıciriyordum hemen..baya verimli kullandım..gogus kalkanini hic kullanamadim cunku en ufak harekette dusup sut ustume dökülüyordu
yamacalimoms ardenmoms Bir göğüsten akıyor bazen emerken acaba alsam sütüm boşa gitmez diye düşündüm ama boşa da para vermek istemiyorum
ardenmoms yamacalimoms ben iki ay kullanıp kaldırdım zaten sağma yapmıyor süt topluyor dediğiniz gibi fazla akan sütü kullandıkça süt artışı felan da olmadı bende sağma makinesi gibi değil yani
yamacalimoms Cicilibicili İlk bebegimde emzirirken diğer göğsümden çok fazla süt geliyodu çoğu boşuna gitti onun için ne yapmam gerekir ?
Busel yamacalimoms onun için gogus kalkanı var içinde birikiyor süt arkadaşım kullanıyordu bende alicam hem göğüs ucunu koruyup hemde damlayan sütü içinde biriktiriyor
Mucizem_00 yamacalimoms sağma yapıyormş hemde sütü topluyor eger orta halli sütün varsa işe yarıyor diyolar ben sadece onu aldım emzirirken kulkancm yavas yavas dolsun zararı yok, gün icinde evde de dursun takılı dolar zaten
yamacalimoms Mucizem_00 Benim ilk bebeğimde çok sütüm geldi ilk ay ve emzirirken çoğu boşa akti onun için çözüm arıyorum ikincisinde de en azından stok yaparım dedim
Mucizem_00 yamacalimoms canm al sen kullandkca sütü de arttırıyor muş o indirme giriyor bazen ben 164 yl ye almıstım
Busel Mochi almadim lansinoh ikili elektronik pompa aldim birde sana dediğim kalkandan alicam içinde baya birikiyor sonra bosaltabilirsin posete
yamacalimoms Mucizem_00 ne zaman indirime girer acaba 24 ekim sanırım benim sezeryan o zamana kadar girer ins