Nilufar_1996 Cici kuş diyoruz cici bebe diyoruz paşam yaramazlık yapınca pislik kuş 😂 yenidoğan döneminde üzün süre hep cici kuş diye seslendik artık adıyla bol bol sesleniyoruz.
kahvesever__ Nilufar_1996 ne güzel ya yeni doğdunda genelde çok yaramaz oluyorlar benim oğlum hiç durmuyordu sürekli ağlıyordu kolik bir bebekti ne gecem vardı ne gündüzün
Ceyo93 kahvesever__ büyük kızıma adı Eylül eylüşüm derim küçüğe beyaz tenli pamuğum derim yolda olan sürpriz oldu süpriz bebek diyorum
HavvaSonmez03 kahvesever__ canım isimden memnunum zaten kocamla anlaşmıştık ama kayın babamın ismiyle değil lakabıyla seviyorlar bunu hiç düşünmemiştim başta ama sinir bozucu oluyo 😅
Nilufar_1996 kahvesever__ yeni doğduğunda çok uysal hiç ağlamayan gece 8 yatıp 9 10 kalkan bebekti her şey 4 aylıkken başladı şuan 7 buçuk aylık olacak o kadar yaramazki çok yoruyor hiç dur durağı yok bir dakika durmaz 5 buçuk aylıkken emekledi şimdi de düz duvara tırmaniyor çok yorucu çok
Cindindi kahvesever__ Kızımızı(8) boncuğum oğlumuzu(2) kıvırcık diye seviyoruz bakalım şimdide 3.hamileyim ne diye sevicez 🎈😇