Dilaumut Minisim derdim eşimde petito 😄 karnım büyüdükçe firfirella diyorum eşimde zillos çünkü maşallah zil gibi ve fırfır dönüp duruyor azıcık dokunmayalim karnıma hemen başlıyor cilveye ❤️
Denizdnz123 kahvesever__ canım kızım sanki karnım fındıkta oda kırmak ister gibi sürekli tekmik attığı için fındık kıranım diye seviyorum babasıda mavişim diye seviyor kendi gözleri gibi olacakmış da güya
Ozge kahvesever__ doğana kadar tontiş ve toşko diyorduk. Şimdi birsürü lakabı var. Balyanak, yanakspor, sincap, süpermen(gaz çıkarma pozisyonunda süpermen gibi uçma pozisyonu alıyor), beter böcek, şaşkoloz vs. Hergün bir lakabı oluyor çocuğumun 😅
Milosee kahvesever__ ismini yiğit koyucaz inşallah Allah nasip ederse karnımda mimito diye seviyorum annesini totosunu yesin ağzını yesin diye şarkı söylüyorum hahahahahaha ben şimdiden böyleysem doğunca bilmiyorum
kahvesever__ Milosee ya ne güzel maşallah sana anne yüreği işte evladını karnında da olsa seviyor 🥰sağlıkla alırsın kucana inşallah 🙏 canım benim 💜