MeralMine Senem_11 karnını yandan çek göbek deliği aşşağı doğru inerse anlaşaılıyor ama çok bariz anlaşılıyor o genelde top gibi göbek bir anda erkek göbeği gibi kasığın üstüne sarkıo
emirtosveannesi Senem_11 28. Haftadayim karnım çok asagida benimde hatta bazenleri alt kismimda hissediyorum hareketleri öyle bir baskı oluyor ki ebe ye sordum bisey olmaz dedi ama doktoruma görüşmedim henüz erken doğumdan korkuyorum
Zehra666 Erken değil mi ki. Oğlumda 40 hafta bitmişti.doktorum kızım karnın hiç inmedi. Bak elini göğüs altına koy.4 parmağının sığması lazım demişti.
Senem_11 Zehra666 direk gogus altına mı koyayım elimi ben ıkı gogus arasındaki bosluga koyuyorum 3 parmak yada 4 parmak sıgıyor
Zehra666 Senem_11 evet göğüs altına 4 parmak sığacak şekilde olunca göbek inmiş oluyormuş canım.doktorum öyle demişti. Karnın inmedi normal doğum yapamazsın dedi haklı da cıktı
Senem_11 Zehra666 göğsun altı dedıgın yer tam neresı canim ya bende bakıp deneyecegım amaa anlamadım 2 gundur modum dusuk
Zehra666 Senem_11 canım benim göğüs aralığımız var yaa çamaşırın bittiği yerden elini koy aşağı doğru elin sığıyor mu bak
Senem_11 Ebru_cekin06 normal belki de ya artık az kaldı bılmıyorum valla 3 gundur neredeyse duaunmekten kafayı yıyecegım
Senem_11 Zehra666 cok sagol canım deneyecegım gercı gunlerdır bakıyorum ama dedıgın gıbı saglıkla zamanında gelsın insallah 🤲🤲🤲