Merhaba hanımlar,
Cumartesi günü saat 1de 6 ekimdeki doğumum için son kontrole gelmiştim ultrason gayet iyiydi sonra nst istedi ve tansiyonum ölçüldü 15-9 çıktı tekrar ölçtü yanlıştır diye başka aletle 14-9 çıktı sonra 10 dakika sonra yeniden deneyelim dedi doktorum bu sefer de 16-9 çıktı sonra beni yüksek tansiyondan inanır mısınız 15 dakika içinde kendimi sezaryen masasında buldum ve doğurdum. Belden aşağımı uyuşturdular doktorumdan zaten memnundum ne olduğunu anlamadım bile 5 dakika bebeği çıkarttılar onu hissediyorsunuz yani o rahatlık efsane bir şey sonrasında da ağrı kesici yapıyorlar çokta anlamıyorsunuz fakat benim yüksek tansiyonumdan dolayı her iki kolumda da serumlar takılıydı normal birini 4 saat sonra yürüttüler ben 6 saat sonra ayağa kalktım ve baya kötüydü bugün taburcu etmediler yarın kardiyolojiye gösterecekler tansiyonum için ona göre gönderecekler. Şunu söylemek istiyorum eğer benim gibi bir durum yaşamazsanız sezaryen doğum baya kolay ve gerçekten yürüdükçe acılarınız diniyor. Merak ettiğiniz olursa cevaplarım. Allah hepinizi sağ salim kurtarsın evlatlarınıza kavuştursun 🌸