Betulakarr Merhaba hamileliğimin çok başındayım hiçbir şey bilmiyorum o yüzden bana yardımcı olursanız çok sevinirim
1erkekkannesiiii Betulakarr son adetin ilk gününü yazdım ama her doktora gittiğimde günü degısıyor keseden dolayı gelişimden dolayı sürekli revize ediyorum 😂😂
seyma9188 Betulakarr Son adet tarihinin ilk günü canım🥰 Doktor muayenesinde haftası bazen değişik çıkabiliyor ama eninde sonunda haftasıyla uyumlu hale geliyor bebiş.Benimki en başından beri öndeydi 3 gün sonra 1 hafta dedi.Son gittiğimde haftasıyla uyumlu görünüyor dedi.
Jadewinder Bitiş gününün bir önemi yok, son adet tarihi = adetin başladığı gün. Siz normalde adetlerinizi, adet takip uygulamalarında nasıl takip ediyordunuz ki bu bilgiyi bilmeden?
Betulakarr seyma9188 cok teşekkür ederim seyma9188 coook teşekkür ederim ❤️❤️❤️ Ben daha sadece 2 kere kan verdim ilk kanda 39.45 çıktı beta ikinci kan verdiğimde 102 çıktı yarin tekrar vereceğim tam da anlamıyorum nedir ne degildir cokta merak ediyorum doktor da birşey söylemiyor devlet Hastanesi’ne gittim hicbir sey anlatmıyorlar kaldim öyle 😩 1 hafta sonra gel dedi keseye bakcaz dedi sadece su kadarlik hamilesin bile demedi 😂
seyma9188 Betulakarr Kuzum gebelikte beta değeri yükseliyor doğuma kadar.Keseyi görene kadar ve kalp atışı duyulana kadar kesin bişey söylenmiyor.Birazcık sabretmen lazım adetin kaç gün gecikti.Beta değerine göre tahmini gebelik haftası söyleniyor.Seninki muhtemelen çok yeni ondan bişey dememişlerdir.Gerçi devlet hastaneleri hep böyle sen sormadan bilgi verdikleri yok😒
seyma9188 Betulakarr Kese genelde 5.haftadan sonra görülüyor.Kalp atışı da 7-8.haftalarda duyuluyor.Kese oluşup kalp atışı alınamazsa boş gebelik tanısı konulur.Yani kese var ama içinde bebek oluşmuyor.İnşallah beta gitgide yükselir.Sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip eder rabbim sana🥰🌸