[silindi] Kızımda Chicco marka almıştım bir süre sonra bir tanıdık çok beğenince hediye etmiştim 8 sene önce ama 😂 Şimdi ne bileyim gerekli mi değil mi karar veremedim. Epey zaman olmuş unutmuşum, sanki ilk gebelik bu
Tugcecanan [silindi] bende almadım şu an için gereksiz geldi. Bazı sayfalarda yararlı olduğundan bahsediyor ama doğumdan sonra uyku problemi vs olursa alırım anca
Busel [silindi] bir makale okumustum yabancı zihnen ve gözü yoruyormus çok hatırlamıyorum suan o yuzden düşünmüyorum canım hani müzikli ışıklı dönence yerine pelus biseyler daha iyi olabilir belki
RuyaEce Bebeğim henüz doğmadığı için ne kadar gerekli olduğunu söyleyemem ama ben fisher price aldım öyle güzel müzikleri ve yıldız şeklinde ışıkları var ki beni bile misil misil uyutur 😄
Senazeynep34 Dönencenin çocuğu hipnoz ettiğine inaniyorum 😃 takip etmekten zihni yoruluyor. O yüzden uyku arkadaşı olan beyaz ses aldım fisher Prince’dan. Birde peluş ayı içinde olan telsizlerden aldım. Hem uyku aradasi hem telsiz. Bunlarla uyku eğitimi veririz diye düşündük ama bakalım 😃