nidaturgutarhan 37+4 doğan bebek küvozde kalır mı, tam olarak gelişmiş olur mu, tecrübe eden yazabilir mi💗
mommysbrids nidaturgutarhan cigerleri gelistiyse sorun olmaz, bu durumda hafta kilo vs bakilmiyor solunum daha önemli bunuda kimse bilemez canim
Madameatalay nidaturgutarhan bende ilk bebeğimi 37+4 te doğurdum. Ama iki gün öncesinden doktorum önlem amaçlı ciğer geliştirici vurunmamı söylemişti sabah ve akşam vurundum son doğuma gittim.çok şükür küvezde kalmadı. Gelişimi 2 hafta önden gidiyordu. İnşallah sizde sağ salim kavuşursunuz 🤲
nidaturgutarhan Merveagri Doğum olmadı henüz. Doktorumuza talep edicez tarih olarak. O tarihte 37+4 güne denk geliyor. Bizde düşündük bebeğimiz 1 hafta önde gidiyor nasıl olsa diye. ama yine de endişe ediyor insan.
Dark nidaturgutarhan 37-40 doğum haftası oluyor. Solunum sıkıntısı yoksa girmez. O da haftaya bağlı değil bebeğe bağlı 40 haftalık bebektede olabilir 37+0 da doğum yaptım ne kuvoz ne de iğne vs olmadik
RuyaEce nidaturgutarhan ben de doktoruma aynı talepte bulunacağım üstelik zaten az az suyum geldiği için akciğer geliştirici iğne de olmuştuk umarım kabul eder.
3MelekAnnesiiii nidaturgutarhan oglum tam 36 haftaya girdigim gun dogmustu kilosu 3 du ve gerek duyulmadi kuvoze yanima aldim direk dogumdan sonra hic bi sikinnti yoktu cok sukur
3MelekAnnesiiii nidaturgutarhan biraz kiloluydu ama dogumdan sonra 2800 e dusmustu yinede almadilar yanimdan