EzgiMenteYldrm Kafam çok karıştı 0-3 ay ve Yenidoğan kıyafetleri konusunda :) Kaç kiloya kadar yenidoğan giyilebiliyor? Tecrübeli anneler bi yardımcı olur musunuz? :))
Mervisss EzgiMenteYldrm yeni doğan çok alma canım bence çünkü güzel bı bakımla bebek hemen toplanıp kıyafetleri olmaz oluyor
Marpling EzgiMenteYldrm bir bucuk ay giyiyor tabi doğduğu boyu ve kilosu çok önemli.ancak sanmam iki ayı bulmaz kimseninki ilk ay vok uzuyorlar
Kivito Bebeğin kilosuyla değişir ama yenidoğanı işk biray giydirebilirsin 3 aylıklarıda üçüncü ayına kadar giyiyorlar
Kubraaaozz Ben yenidogan almistim kzuma o bile buyuk geldi 0 3 aldiysan egerki bebegin kucuk olursa anca 2 ayin icinde giymeye basliyo 1 bucuk aya kadar hep yeni dogan giydirdim
DnHazrlklar Valla benden sana tavsiye çok alma canım benim kızım 3 kilo doğdu yeni doğan dahi büyük oluyordu 0-3 ayı sen düşün üstünde emanet duruyordu şuan 2 aylık ve 0-3 ayları küçük geliyor. Bazı kıyafetlerini hiç giyemedi bile eşime göstermedim giymediklerini yoksa ben sana demiştim diyecek 🙈😂 çok alma canım çok çabuk büyüyorlar bu bana ders oldu 3-6 ay az alıcam yıka yıka giydir. Büyükler derdi bebeğin yediği helal giydiği haram diye doğruymuş.