eserdem Gebeliğinizin 7.haftası ile ilgili sizlerden bilgi almak istiyorum. Sizler bu haftayı nasıl geçirdiniz ? Özellikle ağrı, kanama ve mide bulantılarınız ne durumdaydı? Malesef benim hiç bir şey yiyesim gelmiyor beni en çok rahatlatan şey elma 😞
irem01 eserdem 7. Haftadayim. Aşırı yorgunluk halsizlik. Gün içinde sık sık mide bulantıları oluyor. Bir de uykum bozuldu sürekli uyanıyorum uykumu alamıyorum
Cerennceren eserdem Canım ben şuan 14+4 haftalık hamileyim 7. Haftamda koku hassasiyetim başladı buzdolabının içini açamıyodum yemek pişirmeye gelemiyorum ama her şeyi yedim hassaslasmistim ama kusmam ve bulantım çok olmadı çok zor ilk haftalar ama 13 haftadan sonra kendini daha rahat hissedersin ayrıca besleniyorum diye üzülme folik asitini aksatma bol su iç bebek zaten senin vücudundaki vitaminlerden besleniyor
Tugba__- eserdem booool kusmali bulantili halsizlik uyku hali yorgunluk değişik ruh geçişleri vee en zoru aşırı koku hassasiyeti köküne kadar yaşıyorum ben
Yksl1634 eserdem iştahsızlık vardı bende sürekli uyumak istiyordum hafif ara ara sancılarım oluyordu ama zorlamıyordu beni çok şükür
eserdem Cerennceren elimden geldiğince beslenmeye çalışıyorum ama bu ara peynir ve yumurta yiyemiyorum. Günlük tükettiğim fındık cevizden bile bir miktar soğudum kendimi zorlamaya çalıyorum az da olsa. Folik asite düzenli devam ediyorum.
323832 Cok mide bulantim olmadi sadece arada ogume hissi vardi kusma falan olmadi beni en cok yıpratan halsizlik ve sürekli uyuma isteği kafami kaldiramiyordum hafif bi kanama gecirdim 2 gun hastanede doktor onlem amacli yatırdi suan 10 hafta 4 gunluk olduk
egemomss 7.haftada aşırı yorgunluk ve halsizlik,sürekli uyku hali vardı. Bir de kasık ağrısı ve bulantı. Çok şükür 32.haftaya giriyoruz. Hepsi geçiyor.☺️
Mekklc eserdem 7+1 haftalık olduk mide bulantım tiksintim falan olmuyo çok şükür 🥰 geçenlerde kanamam oldu inşallah bir şey olmaz 😇
Busrali01 Mekklc bende de bulantı felan yok fakat lekelenme var 3-4 gündür 😑 iki kez gittim bi sıkıntı yok dedi doktor.. inşallah olmazz sıkıntı 🤲🏻
Brccnr Mekklc Mekklc benimde az da olsa kanamam oldu doktorumla iletişime gectim düşük riskine karşı çalıstıgım için rapor verdi bunu asla ihmal etme
Mekklc Suhedaclss benim bebeğim haftasına göre daha küçük arada bir hafta oynuyor sanırım keseyi gördük inşallah Allah izin verirse cuma günü kontrole gidicez o zaman duyarız
Mekklc Busrali01 bende 4 gün önce kanama oldu progestan verdi hap şu an ben de de kahve lekelenmeler oluyor sanırım geçiyor inşallah geçer insan endişe ediyor Allah yardımcımız olsun sağ salim gelsin. Bebişler 🥰
eserdem Busrali01 bende de aynı şekilde oldu ben de gittim hemen doktora ama bu dönemde olabileceğini dile getirdi. Ağır iş yapma ve dinlenmeye özen göster 🌸
minigiminannesi03 eserdem bulantı hafif bir şekilde fazla yemek yemedim atistirmaliklari yiyordum uykusuzluk yorgunluk wc gitmek uykudan uyanmak