Herkese selam 🥰
Cuma günü 14.00 gibi girdiğim ameliyathaneden 14.27 de kızımın sesi ile korku dolu bir rüyadan uyanmış gibi oldum. Hemen anlatayım…
Maalesef iğne, kan aldırma, damar yolu açılması gibi fobileri olan bir insanım, öyle ki hayatım boyunca (30) damar yolu açtırmamıştım😒 gel gör ki minik kızım makat gelmeyi tercih etti en başından beri ve 38+6 da gün aldık. Allah biliyor en başından beri sezaryen istiyordum ben de farklı korkularımdan dolayı🫠 neyse ameliyat anına gelecek olursak anestezi iğnesini hissettim ama asla acı, ağrı olmadı sadece sonrasında çok panik oldum dokunuşları hissettiğim için hatta bir ara doktoruma beni bayıltın diye yalvardığımı hatırlıyorum🙄 ama doktorum beni sakinleştirici doZumu artırarak geçiştirdi iyi ki de öyle yapmış🥰 kızımı gördüm sesini duydum sanki ben doğmuş gibi oldum. Ondan sonrası vız geldi tırıs gitti zaten hiçbir şey hissetmiyorsun gerçekten sadece sıkıldım bir an önce odama çıkıp kızıma bakmak istiyordum. 🥹 odama çıktım her şey gayet yolundaydı sadece o anda nasıl yürüyeceğimi ve nasıl tuvalete gideceğimi düşünüyordum ya da ağrılarım olursa ne yaparım vs.
Ama canım anneler bunların hepsi o kadar gereksizmiş ki… yahu zaten hastanedeyiz ve her şeyin bir iğnesi, ilacı var 🥰 her şey gözümde o kadar gereksiz yere büyümüş ki.. neyse tek diyeceğim çantanıza her şeyi koymayın birçok şey gereksiz en önemli şey lohusa külodu ve bir elbiseniz olsun yeterli. Ben götürdüğü her şeyi geri getirdim. Bir de gaz çıkarmanız çok önemli gerekirse odada kim var kim yok çıkartın ama geldiğinde sakın kendinizi tutmayın🥴 24 saatim dolmadan hastaneden çıkmak için hazırlandık extrem bir durum olmadığında kalmak mantıksız çünkü. Evinizde çok daha rahat edersiniz❤️ Tek tavsiyem hiçbir şeyi gözünüzde büyütmeyin gerçekten her şeyin bir çözümü var sadece bebeğinize odaklanın ona doyun 🥹