RuyaEce Merhaba anneler, bebegim makat gelişli olduğu ve iri bebek beklentisi olduğu için muhtemelen sezaryenle doğacak. Ben tarih olarak 37. Haftada doğum yapmak istiyorum henüz doktorumla görüşmedim. 37. Haftada sezaryen yapıyorlar mı bunu yaşayan var mı?
Ebruka02 RuyaEce yine de 38 Li haftalara gelmesi daha sağlıklı olacaktır tabii yine en iyisini doktorunuz bilir aslında
hemsiree RuyaEce riskli bir durum yoksa 38. haftadan önce planlı sezaryen yapılmaz. bebek ciğer gelişimini 38. haftada tamamlar. anne karnında ne kadar uzun kalırsa o kadar iyi
pnremr22 Ben suyunun gelmesiyle 36+0 da kendi isteğimle sezeryan oldum. Normal korktun yapamadım. 2560 kg dogdu ama gayet sağlıklı miniğim🥰🙏 1 hafta öncesinde enfeksiyonumun yüksek çıkması sebebiyle 2 gün hastanede yattım. 2 doz ciğer geliştirici vurdular.
Yasemibrahim pnremr22 küvöze girdimi bebiş sanırım benide tam 37 de alcak doktorum salı günü bakacak karar vercez sancım var
R94_ Canım yapmıyorlar diye biliyorum ama sor tabi. Benim de normal sezeryan bebek 30+4 te 2 kilo 350 Gr dı doktora sordum 38 haftadan sonra alırız dedi
Yasemibrahim 1yenianne siizn bebiş küvöze girdimi kaç kilo dogdu acaba doktorum 37 de almayı düşünüyo benide sancım var
RuyaEce 1yenianne ben de 28. Haftada islanmam olduğu için erken doğum riskine karşı akciğer geliştirici iğne olmuştum belki hala ıslanmalarim aralıklarla devam ediyor bu sebeple 37 de yaparlar mı diye merak ettim.
pnremr22 Yasemibrahim yok hayır girmedi herşeyi normaldi doktor o konudan bile bahsetmed. Doğduktan sonra 1 saat emdi beni.
Yasemibrahim 1yenianne Bebeğe göre degişiyo galiba 36 da dogup girmeyen de var Allah ayırmasın inşallah bidaha ❤️