Hamuruna şeker kattığım. Sevgi ile yaptığım. Hayatımdaki en iyi şeyin kızım olduğuna eminim. Şuan emiyor ya o emdikçe ben deliriyorum. Lügatımda ona sevgimi tam anlamı ile söyleyeceğim bir cümle yok. Sen meleklerine gülümsedikçe ben deliriyorum. Rabbim dilerim isteyen herkese nasip etsin. Evlatlarımızın yolu rengarenk olsun. ❤️
Doğum hikayeme gelecek olursak.
Omurilik kırığımdan ötürü sezaryen zorunluluğum vardı ki olmasa da normal yapacak cesaretim yoktur Buda bir gerçek.
Kendimi bu yaşıma kadar genel anesteziye inandıran ben, doktorumun doğum tarihi aldığımda epidural yapalım bebeğe anestezi geçmesin demesi ile korkudan yıkıldım. Çok ağladım Allah biliyor. Ama doktorum bana güven iyi olacak dedi mecbur ikna oldum. Neyse doğumhanedeki tüm çalışanlar doktorlar inanılmaz ilgililerdi. Korkumu bildikleri için ailem gibi sakinleştirdiler. Uyuşma doğum her esnayı korku ile yaşadım. Çok kustum iğneden sonra korkudan. Bebeğin çıkarılma anını acısız bi şekilde hissettim. Korkumdan dolayı korkunç geldi bana. Korkmayan biri için mükemmel bir doğum olabilirdi eminim. Çünkü her hangi bi problem olmadan atlattım. Meleğimi suratıma verdikleri an çabuk bitsin ve kucağıma alayım dedim.
İlk yürümeye kaldırılma anım korkunçtu. Bu konuda tecrübelerim eskiden olduğu için bırakın beni diye çığlık attım ağladım bi saat boyunca. Bi saat sonra İkinci de zor. Üçüncü daha kolay. Sonrası tek başıma yürüdüm. Göğüs uçlarım yara oldu. Sütümü emdiremediğimden semsert oldu. Doktorum mastit olabilme ihtimalinden bahsedince medikalden hastane tipi sağma makinesi kiraladık. Emziriyorum ağlaya ağlaya ama olsun. Kızıma değer. Bi baş ağrım yok. Bel sırt yada omuz ağrım da yok. Çok şükür herşey güzel gidiyor.
Hepinize mükemmel doğumlar diliyorum. Rabbim evladımızla sınamasın hiç birimizi. Cennetimden bildiriyorum dedim ya hani. Elinize alınca anlayacaksınız. 😍