BarBeyzazer 5+3 te öğrendim aynı bedende 3 kişi olduğumuzu doktorun odasından çıkarken ki kafamda deli sorular korku endişe heyecan merak mutluluk tarifi olmayan tüm duyguluları aynı anda yaşıyordum alışmam zaman aldı 😊 ilk kalp atışlarını duyunca göz yaşlarıma hakim olamadım Allah bana çok büyük bir mucize bahşetmişti defalarca kez şükrettim onları sağlıkla kucağıma alabilmek için hergün dualar ettim 🙏 öyleki onları asla tek düşünemiyordum artık. gel zaman git zaman 31 haftada nst de düzenli sancılarım çıktı Yatırdılar hastaneye serum ilaç tedavisiyle durdular sancılarımı ev istirahatiyle taburcu oldum :) çok güzel bir hamilelik dönemim olmuştu ne bi bulantı yaşadım ne ağrı herşey yolunda ilerledi bebeklerim beni hiç üzmediler 🤗 33. Haftamda doktor değiştirdim iyikide değiştirmişim kendimi diğer doktoralara harcadığım 8 ayıma üzüldüm Kocaeli deki hamilelere özel Kocaeli tıp hastanesinde Ayşegül gürleri gözüm kapalı tavsiye ediyorum muyanelerindeki ilgisi pozitif tavrı bilgisi beni çok rahatlattı☺️ 38. haftanın içinde sezeryan olcaktıım konuşmuştuk herşeyi 😊 neyse birgün devlet hastanesine gittim tiroid takibim için ilaçlarımı yazdırdım bide kadın Doğuma giriyim dedim Nst ye bağlandım sancıları tavandı 100leri geçti ama bende tık yok doktor dedi seni hemen Doğuma almamız gerekiyor bu şekilde eve gidemezsin falan ben kendi doktorumla görüşecem istemiyorum dedim çıktım doktoruma nst kağıdının resmini gönderdim aradı beni hemen gel konuşalım yarın seseryanı yapalım diye sabahtan geliyim geliyim dedim 8 den önce hastane de buluşmak üzere sözleştik ameliyathaneye yazdırdı sabah a kadr uyuyamadım heyecandan normalde kontrole gidecektim Doğuma gitmek nasipmiş 😁 gittik işlemeleri yaptırdık odaya yerleştik doktorum geldi yüzündeki kocaman tebessümüyle tüm gerginliğimi aldı sonra beni hazırladılar önlüğümü giydim boneyi taktim dualarla çıktık odadan indik ameliyathaneye dua ede ede girdim ameliyat masasına oturttular anestezi doktoru geldi kamburumu çıkarmamı istedi iğneyi yaptı bacaklarıma sıcaklık geldi hissizlemeye başladım hemen yatırdılar sondayı taktılar hissetmedim hazırladılar karnıma sürdükleri şeyi elektrik çarpıyor gibi hissettim onu söyledim hissediyorum diye ne sürüyorum soğuk mu sıcakmı dedi sıcak dedim emin misin dediler bilmiyorum dedim güldüler 😁 doktorum hadi başlıyoruz Beyzacım karnını sivri uçlu kalemle çiziyorum hissediyor musun dedi hayır dedim benle sohbet ede ede başladı derken 5 dakika olmadan ağlama sesini duydum önce poyrazı çıkardım dedi ardından ikinci ağlama kumsalım da doğdu 😍😍 temizleyip bana getirdiler öptüm kokladım ikisinide sonra gitti aşklarım 15 dakika falan sonrada Benim işim bitti çıktık odaya bir üşüyorum bir titriyorum yorgan istedim giydirdiler örttüler karnıma kum torbası koydular rahim çabuk toparlansın diye hemen karnıma dokundum sönmüş balon gibiydi 😂 bebeklerim hızlı solunum nedeniyle iki saat yoğun bakımda gözetim altında kaldı sonra geldiler hemşireler emzirmem için verdi emmeye başladılar çok şükür 😌 akşam üzeri yürütmeye geldiler hiç zorlanmadan kalktım yürüdüm hemşire hay Maşallah ben böylesini ilk kez görüyorum dedi gaza geldim o akşam baya gezindim ağrım oldu sonrasında ağrı kesici istedim geçti ağrılarım 1 gece kaldık gazımı çıkardım ilk idrarada çıktım ertesi gün doktorum istersen bugün çıkabilirsin istersen yarın herşey yolunda bebeklerde iyiler dedi bende evde dinlemek istedim fotoğraf çekimimzi yapıp çıktık 😊 uzun oldu hakkınızı helal edin sormak istediklerinizi sorun cevaplarım 37+4 te oğlum 2320 kızım 2520 gram doğdu darısı tüm bekleyenlere olsun 😍🙏
MGK BarBeyzazer canım benim başından beri seninle birlikte bekledik bu bebişleri en az bende senin kadar mutluyum evlatlarını sağlıcakla kucaklayabildiğin için. Tavsiye ettipin Ayşegül hanımada gittim muayenemi oldum ve cidden çok memnun kaldım
Dua BarBeyzazer Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim senin adına hayırlı ve uzun ömürleri olsun inşallah ☺️
BarBeyzazer MGK çok sağol canım benim güzel yürekli arkadaşım 😍 çok sevindim gidip memnun kaldığına sende sağlıcakla kucağına bebeğini inşallah 🙏😍
snmatas Allah analı babalı büyütsün inşallah ya ne kadar güzel anlatmışsın gülümseyerek okudum hepsini☺️ Rabbim ikisinede uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza 😍