Ayayka idrar enfeksiyonum yükselmiş rahmime gecmişdi rahmimi de almayı düşünmüşlerdi ilacla gecmeseydi rahmıme gecince bebegin kesesiyle teması olunca delmişti suyum geldi sezeryana alındım rahmim için bile imza istediler alabiliriz diye cok şükür bi sorun olmadı ondan yana bebeklerim dünyaya geldinde 23 haftalıklardı 10gün oğlum yaşadı 13 gün kızım kızımın kanında enfeksiyon cıkmıştı zarı yırtılan da kızımdı suyu gelen onda cıktı kan falan verdiler ama maalesef olmadı cok miniktiler 😞. Senin crp ne de gelince cok yüksek hastaneye yatışını yapıp antibiyotik vermeleri lazm benim crp 44cıkmıstı hemen doktorum yatış yaptı yine suyun gelir diye daha gecen pazar günü de yattım 15 cıktı hemen yatırdılar antibiyotik kullanıyordum evde zatn ama artık bümye 8 aydır ilaca bağımlı olmul damardan ilac verdiler düşürdüler cıkarttılar bence hic riske atma ve doktoruna da cok önem ver 133 cıkıp ilac verip git eve diyorsa başka doktora da bak riske hic girme hic de kolay bişey değil 😞 enfeksiyonu hafife almayın kandakı enfeksiyon mudahale edilmezse plesanta yolu ile bebege geciyor buda büyük risk idrardaki de zarı delip su gelip doğuma sebep oluyor yanı her ikisi de riskli