kbrnrcglr Kızlaarrr ovülasyon testi böyle gösteriyor yumurtladım galiba dünü ve bugünü değerlendirdim daha kaç gün değerlendirmem lazm yoksa yeterlimi ve birde çizgiler silikleştiği zaman ilişkiyi bırakmam gerekirmi bi sorun olurmu yardımmm
Papatyaa_01 kbrnrcglr ben pozitif çıktığı gün başlıyordum ilişkiye, negatifi görüyordum 3 gün daha devam ediyordum. Ama hergün değil 2 güne bir, doktorlarda 2 güne bir daha sağlıklı dedi yani
muallimehanimmom5 kbrnrcglr tam yumurtlama görülmüş bugünden itibaren gün aşırı değerlendirin taki ikinci çizgi tam kaybolana kadar çünkü çatlayınca spermle karşılaşıyor oda ikinci çizgi kaybolmasıyla anlarsınız çatlama olduğunu benim ilk gebeliğimde öyle hamile kalmıştım 🥰
arirangg kbrnrcglr 3 ve 4 Ekim’i de değerlendirin. Yarın da test yapın silikleştiyse çizgi test yapmayı bırakabilirsiniz.
Bebekliannee Eliff_5634 çift çizgi den sonra çatlama oluyor. Zaten yumurtamads değil catlamada sperm tutunur
kbrnrcglr Papatyaa_01 bir vaşka doktorda bu ovülasyon testi için çift çizgiyi görünce hergün değerlendirin demişti
muallimehanimmom5 kbrnrcglr hayır siz başlayın bu gün koyulaştı ya artık gün aşırı değerlendirin bugünden başlayın sonra çizgi kaybolacak tamamen o günüde değerlendirin sonrası içiniz rahat etsin derseniz bir gün sonrayı da değerlendirin tamam dır
kbrnrcglr 1bade dünü bugünü değerlendirdim yarınla ertesi günüde değerlendiriym çizgi silikleşince bırakmam gerekirmi
1bade kbrnrcglr mesela dün belirgin çizgi idi diyelim bugün siliklest 1 veya 2 gün daha değerlendirip zaten testi bırakıyoruz. Siliklesmesi de önemli ayrıca