fatmaa37demi5 EsraveMasal2020 malesef normal doğum çok ietedim ama tam 40. Haftada doktor kontrolümün olduğu günün sabahı kanamam başladı meğersem suyum da sızmaya başlamış. Zorunlu sezeryana girdim spinal sezeryan
-MinikveAnnesi- fatmaa37demi5 bilmiyorum ya umudum kayboluyor bazen doguramicam gibi herkes daha dogurmadın mı dedikçe bir de. Sonra diyorum dışarıda derdi başka içerde başka içerdeyken daha rahat olur heralde tadını çıkarmaya çalışıyorum
fatmaa37demi5 -MinikveAnnesi- ya herkesin bünyesi bir değil ama sezeryan sonrası ayağa kalkmak benim için şu yaşıma gelene kadar galiba en kötü şeydi onun dışında her şey iyi ama dikişler zorluyor. O acıyı yaşadığım an biraz daha ıcerde dursaydı dedim valla
tugbamommm fatmaa37demi5 benim de bebeğim 5 günlük oldu bende sürekli buradayım diğer uygulamayı unutuyorum bile 🤦🏻♀️😂☺️
EsraveMasal2020 fatmaa37demi5 hayırlısı olsun kuzum bebeğin yanında ve saglikliysa gerisi önemli değil
Dilara95 fatmaa37demi5 merhaba canim bende kids de daha aktifim normalde bende alisamamistim ama zamanla alisiyosun ama burayida birakmiyosun 🤣 bu arada gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun insallah ne guzel kokuyordur simdi 😍😍
Naz_1648 fatmaa37demi5 bende 30 unda doğurdum sizinle aramızda 1 gün vardı sizi gördüm postta aha dedim yarın bende doğururum ve doğurdum da 🤲🏻 Ama bebeğim yoğun bakımda ben evdeyim enfeksiyon kapmış 😥