Sinem029 raporda zaten sadece 5bin tl lik kısmı karşılıyor ki. İstanbulda Zeynep kamile gittiğimde bir sürü şey istediler farklı farklı günlerde kendi hastanelerinde yapılmasını istedikleri tetkikler vardı . İlla ordaki doktorlara gözükmemiz gerekiyor vs.
Onlarla tek tek uğraşırsak aşırı vakit kaybımız olacaktı . raporun da ne zaman çıkacağı muallak olunca vazgeçtik uğraşmakla. Hastaneye git gel o bile ayrı masraf.
Bide şu an gittiğim hastanede yılbaşından sonra zamlanacak e raporla uğraşsam vakit kaybedicem 2 adetim var yılbaşına kadar onda da yetişmezse zamlanan fiyattan yapmak zorunda kalıcaktık ve o bize 5binden çok daha fazlaya mâl olacağı için vazgeçtik kuzum. Tabiki bizde araştırdık kovaladık ama en sonunda gerçekten pes ettim.
Zeynep kamilde de hemen çıkacağının garantisi yok bir evrak istedikleri gibi olmasa kabul etmiyorlar . Aşılama rapolarım için bile kaç kere git gel yaptım inan bana vereceğinden çok masraflı olacaktı.
zeynep kamil devlet hastanesinde bile 12bin yazıyordu tüp bebek ücreti. Ekstra yapılan dondurma işlemleri vs hepsi ordada ücretliydi kağıtlara asmışlardı ücretlerini. o zaman bir mantığı yok diye düşündük her türlü bizden para gidecek ailelerimiz çok şükür destek olacaklar en azından bildiğimiz hastanede olsun çünkü hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak bitkin durumdayım ve o hastanelerin prosedürleriyle uğraşacak takatim kalmadı.