Seyma65 En son 12 eylülde doktora gittim 2 li test oldum faakt doktor bir tahminim yok dedi şimdi doktora haal gitmedim 12 ekim gibi gitmeyi düşünüyorum şu an 14+6 yız
Huriyemdk Seyma65 bende 12+4 de öğrendim 2 Li testte %70 denildi kendi doktorum 2 gün sonra net konuştu gösterdi 😅
bsnrttr Seyma65 ben 14.haftada öğrenmiştim erkekler çabuk gösteriyormuş en yakın zamanda öğrenirsiniz inşallah ☺️
323832 Seyma65 bende adete gore 10 hafta 1 ken ultrasona gore 10 hafta 3 gozukuyodum doktor bana direkt erkek dedi ben erken dedim ama gördüm diye soyledi degisirmi bilemicem baya erken soylemis oldu burda herkes erkek kendini cok erken belli ediyo diye yorumlar aldim
Ellia Belli olması lazım erkek bebek kendini 12. Haftada belli eder ama belki kendini saklıyordur 🤗 ben 16.haftada net öğrendim şeninde 14. Haftada belli olur istersen ultrasona girmeden önce kapıda çikolata ye bitter olsun sağlık açısından ☺️☺️☺️
poncikmom Ozsvm hayır bence😂 Benim ultrason cihazı iyi olmasına rağmen oğlum 18.haftaya kadar sakladı kendini😂😂
Sevvl Huriyemdk bende yarın ikili teste gireceğim ama normal ultrason degilmi kendi doktoruma gideceğim yine sadece farklı olarak kan testi vereceğim
Sermec27 Seyma65 ilk oğluma 12+3 te erkeğe benziyor demişti doktorum 16 da kesinleşmişti ikinci oğlumda 13 te kıza benziyor demişti doktorum 17 de kesinleşmişti erkek olduğu 🥰
HavvaSonmez03 Seyma65 23 haftalıkken öğrendim bence 20 Li haftalardan önce yanılma payı çok oluyo beklemenizi tavsiye ederim ☺️
MyLittleMiraclee Kızlar kendi doktorum 10. ve 12. Haftada erkeğe benziyor dedim. Geçen gittiğimde yanında çalışan doktoru baktı kız dedi 16. Haftadaydık. Sanırım değişmez artık.
emsef Seyma65 benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez heralde 😂 14 haftalarda bana kesin kız olacağı söylendi bende tabi ufaktan pembiş şeyler almaya başlamıştım taaaki 20. Haftaya gelene kadar bebeğin erkek olduğunu öğrendik pipisiyle bize hayatımızın şokunu yaşattı. Ve şuan acaba tekrardan kız der mi düşüncesindeyim kafam allak bullak 😂
Bebisinannesi23 Seyma65 23. Haftada öğrendim . Kızım olacak inşaallah. Daha öncesinde hiç tahminde bulunmadı doktor çünkü hep sakladı ve asla göstermedi . Detaylıda bile görmemiştik cinsiyetini.😀
Ellia Seyma65 ondandır bana da tahminimce erkek dedi ama yanılma payım olabilir bi kaç hafta sonra net öğrenirsin demişti 🤗 sağlıklı olsunlarda inşallah