Deryademirel Mart sonu Nisan başında doğacak bebeğe hangi kalınlıkta kıyafet alınmalı sizce 🙈 kızım Mayıs’ta doğdu ama hiç hatırlamıyorum 🙈😁
bosyapmaa Deryademirel Benim bebeğim mart sonu doğmuştu, ben evin ısısını iyi tutup bebeği normal giydiriyordum ama hep uzun kol uzun pijamalıydı 🙂
isimsiz34 Ayyyyy aynı dönem doğacaklar valla bende bakıyorum 3 aylıklar uzun kollu oluyor acaba diyorum 3 ay sonra yaz olur da bunları giyemez mi bebişim. ilk aylarda çok mu büyük olur bu 3 aylıklar diyorım tam bir muamma 😀
Deryademirel isimsiz34 benim kızım çok zayıf doğmuştu. O yüzden ben birkaç tane 0-1 aralığı alacam kesin. Birazda Haziran’da 3 aylık olacak. 1-3 ay bakarım dedim 😁 ama emin olamadım yinede. Haziranda kızıma bakıyorum askılı giydirmisim😁😁😁
Deryademirel bosyapmaa bende uzun olarak alırım ama kalınlık bilemedim. Mersin’de yaşıyorum çok soğuk bir şehir olmuyor. Sanırım ince tulumlar falan ideal olur
bosyapmaa Deryademirel mersinde yaşıyorsan dediğin gibi ince al zaten nisanı geçirince mersin yanıyor bildiğim kadarıyla
isimsiz34 Deryademirel önce erkek dedi doktor sonra da kız gibi dedi henüz belli olmuyor gibi ama hayırlısı
cicekcikiz Yenidoğan 0-3 ay alın bence uzun kol 3-6 yı da hep yazlık Birkaç tane de ceketimsi birşey alırsınız hırka gibi