Tgba96 Ne zaman ne zaman diyordum Bana da kısmet oldu kızlar buraya doğum hikayemi yazmak . Herşey çok güzel gidiyordu . Biraz stres üzüntü yaşadım meleğini kucağına alacağım gün baya uzun olacak hakkınızı helal edin kızlar. Ben özel hastanede çalışıyordum haketmedigim bir tutanak yüzünden is çıkışım verildi . 28 haftalıkken hemde ben de o uzuntu aglama ile is cikis kagidimi imzalamak istemedim ve mudurun yanina gittim itiraz ettim neden ben diye felan suçsuz yere bana tutanak tutuldu zaten dedim savunmam kabul edilmedi dedm konuyu uzatmim beni magdur ettjniz dedim madem oyle ne istiyorsun dedi mudur bende 32 haftaya kadar idare etmelerini söyledim çünkü boşuna çalışmış olucaktım bari yasal olarak doğum paramı alayim işsizlik maaşımı alayim istedim . Bunlar o kadar pislik ki mahkeme bile açsam aleyhime işlerdi pişkin halde de mudurum istersen mahkemede edebilirsin diyor lanet olsun . Gerek yok dedim cunku 1.5 yil sgkli calismistim iskurdan da bi sene hic bişey elde edemezdm 2.5 yil neyse ki kabul ettiler dogum izin raporum bittikten sonra iş çıkışım verilecek dendi isissilik maasimi da istiyorum dedim ben cikisimi imzalamiyorum dedim su an beni çıkaran mağdur eden sizsiniz dedim tamam dediler . Neyse personelim bu süre içinde kontrollerm felan surdu sknti yok taki 5 ekim cuma gününe kadar normalde personelden doğum ameliyat vs islem yaptimi bizim hastanede ücreti alınmaz bana gıcıklık yaptılar cuma günü herşey çok güzel hazırlığın makyajım saçım başım hazrliklarm herşeyimi hazırladık annem ve kaynanamgiller bi gün öncesinden bende geldiler kaldılar evimi düzeltip temizlemek icin sabah hastaneye gittik esim ben cok heyecanliyiz hersey guzel gidiyor . Hastaneye girdik girisim yapildi dosya acma islemlerim yapılacak vezneye geldik sezeryan ameliyatı 1 milyar dediler ben şok eşim şok herneyse açlıktan oluyorum zaten dr gün ve saat vermisti saat 10 oldu bz daha dosya acmak ile ugrasiyoruz bnde ücretsiz bliyorum bana supriz yaptilar neyse dediler personele yuzde 50 indirim oluyor 500 tl verin dediler ben nasil sinir oldum ve mudure ulastm yine 10 gün önce hastanede Sezeryandan doğum yapan ark doğum ücreti alınmamış dedim.benden ne istiyorsunuz neden öyle yapıyorsunuz dedim benim bugün bu ameliyatı olmam lazım haksızlık yapmayın dedim kime neyse bana da o olacak dedim neyse insafa geldi tamam dedi ücret oda parası alınmayacak geçmiş olsun şimdiden dedi . Kapıyı vurdum Cktim odadan yatışım yapıldı ama nasıl gerildim ağlamak istiyorumm kızlar çok zoruma gitti çünkü 😭annem eşim kaynanamlar beni zorla sakinlestirdi .boşver dediler para istenseydide verirdik dediler yok dedim haksızlığa uğradım yine dedim zoruma gitti dedim Neyse damsr yolum açıldı odama geçtim herkes çok heyecanlı arkadslar geldi onlugumu giydirdiler tamam hazirlayalm dediler gidelim ameliyathaneye çok heyecanlı ve korku doluydum . Ilk doğumum malum asansöre bindirilirken arkama baktım giripte çıkmamak var diye korkuyordum sevdiklerim hepsi arkamda eşim annem sarıldı bana ve koptuk onlardan . Sonunda ameliyathaneye gelmiştik utanç korku heyecan hepsi vardı masaya çıktık anestezi doktorum geldi sırtıma iğne yapıldı bi tane de sakinleştirici yapıldı heyecanliydm cnku dua ediyordum durmadan rabbimi zikrettim bi baktim ignem yapilmis hersey hazir islemlere baslanacak doktorum geldi hazirmsiin dedi evet dedim heycnliydim herşey çok güzeldi arkadaşlar ağrı sızı yok 10 dk olmadan minnagimin ağlama sesi geldi fotoğraf ve video çekmelerini istemiştim sağolsun personel arkadaşlarım yardımcı oldular . Melegimi göğsüme bıraktılar kızlar o anın tarifi yok nasıl agladimmm meleğim tertemiz mis gibi kokuyordu bana bakıp ağlıyordu neyse sonra aldılar onu benden aklim ondaydi hep dikişlerim atıldı cikarildim ameliyattan annem beni kapıda bekliyordu yengem kardeşim ile eşim yukarda heyecanlanmış garibim inememis amelyathane onune ben nasil ağlıyorum tabi mutluluktan odama getirildim hersey cok guzel bebeğim küvete alinmamis tek korkum buydu bebeğim bebeğim.nerde dedim baktım uyumuş giydirmişler köşede kuvezin içinde mışıl mışıl yatıyor. Ağrılarım yoktu taki yarim saat sonra herşey başladı ağrı kesici serumlar felan derken kendime geldim bebegimi hemen emzirdim acliktan mahfolmus kuzum nasil istiyordu emmek ama sutum gelmiyordu sanirim.hep ağladı hep emzirdim ağladıkça . Üstüm başım temizlenecekti aykalrimi hissediyordum kisa bi sure sonra kalkıp yürümen lazim dedi hemsire yardımları sayesinde ayaktaydım ilk o ayağa kalkma aşaması berbat bi duyguydu canınızdan can gdyr gibi dikişlerim yırtılmak uzre gibiydi neyse temizlendik giydrldim yürüdüm azcik makyajımı düzelttim pijamami giyindim fotoğraf cekmi felan derken öyle geçti . Ağrılarım artıyordu gt gide ilk gün çok zor kızlar ağrılı geçiyor bebek ac emmek istiyor sürekli sütünüz yok ama emzirin size tavsiyem emzirin bebek alissin gogsunuze sutunuz gelsn . Gazimi çıkardım aksam çok şükür uyuyamadim ağrılarım berbattı çok şükür geçti selametle atlattık bebeğim bende iyiyiz ağrılarım dışında sabah 9 da taburcu oldum evimize geldik bugün 3 günümüz ağrılarım var evet ama meleginizi kucağınıza alınca hepsi geçiyor kokusu herşeye bedel göğüslerim çatlamış emzirmekte çok güçlük cekiyorum ama kuzumu mahrum etmiyorum ağlaya ağlaya olsa bile onu emziriyorum şu an öyle bi sizliyor ki anlatamam yavrumun yüzü sarardı emzirdikçe geçer dediler sarılık oldu sanırım 😭 dua edin göğüs uclarimn ağrısı geçsin yavrum emsin iyilessin . Bu da benim doğum hikayemdi kızlar normal doğum yapmak kısmet olmadı kendi isteğimle sezeryan oldum son zamanda giderek artmakta olab ağrılarım hareket edemememem yuzunden . Sezeryan yapmak isteyenler korkutmak istemiyorum ama ağrılı oluyor bebeğinizle temas etmeniz zorlaşıyor yürüdükçe oturup kalktıkça ama bebisiniz kucağınıza alınca kokusu o gülüşü size bakışı herşeye bedelll rabbim yardım ediyor zor oluyor ama napalim bu da geçiyor öyle yada böyle. Kizlar sizden bana dua etmenizi istiyorum cabucak iyilesip yavrumla guzel ilgilenebileyim agrilarim cok cunku. happymom uygulamasina gelince cok guzel bi uygulama gerçekten 9 ay bize güzel saglikli bilgiler sundu. Basarili bi program gercekten . Neyse cok uzattim 😂😂😂Hepinize kucak dolusu sevgiler diliyorum 🤗❤Doğum yapacak olan arkadaşlarıma smdiden gecmis olsun diyorum rabbim yardım etsin selametle bebislerini kucaklarına alsınlar insallah 🖐🏻😍🤗
Safiyekaraarslan Allah yardımcın olsun bebeğin bol bol emsin inşallah acın sızın olmasın🙏Hiç bir anneninnn