ozkayaaz_ 39+4 haftalık hamileyim sarı sümügümsü şeklimde akıntı geldi normal mi doğum belirtisi olabilir mi
Aysennn5555 ozkayaaz_ benim de bugün geldi nişan mı diye düşünüyorum bilemedim katı sarı ve fazla geldi
Duruuulina ozkayaaz_ bende de dün sarı ya yakın şeffaf gibi de bir akıntı geldi günlük pedime ama renkli değil diye hiç Nisan olarak düşünmedim 37+1 oldum bu gün
aryadamla Aynısı dün sabah bana da oldu normalde de akıntılarım olur ama bu baya katı ve fazlaydı ben de nişan mı acaba diye düşündüm ama bi daha gelmedi nişan tek seferde mi geliyor yoksa parça parça mı bilmiyorum :/ biz de 39+4üz
150411 Benim 35. Haftadan itibaren oluyor doktorum normal dedi, bebeğin suyunda vs de azalma görünmüyor.nişan olsa bebeğin suyu yavaş yavaş sızmaya baslardi heralde 2 haftada. Ya da şimdiye sancım.baslardi Kontrolde bir sıkıntı görünmüyor
Ziynet4459 ozkayaaz_ ben de 35+4 de geldi alttan muayene ettiler açılma yok dediler nişan olabilir dediler bekliyorum hala suyum gelmedi az bi sancım çıktı nst de inşallah 37-38 i görürüz 36+3 üm şu an