Minikbebegim1999 Kizlar bir sorum olucak silikon göğüs üçü almayi düşünüyorum fakat bu seferde bebek silikona alişir anne görüşünü almaz diye düşünmeye başladım anne memesine yakin mi oluyor bu silikonlar alma sebebimde hiç göğüs ucum yok
tugbamommm Tugder Minikbebegim1999 kesinlikle katılıyorum benimde göğüs ucumu tam kavramadığı için aldık süt sağma pompasıyla göğüs ucum çıktı ama asla kabul etmiyor silikon olmadan emmiyor inşallah kendi ucun çıkar ve ona alışır temas çok önemli ❣️
Tugder Benim göğüs ucum az olduğu için bebeğim ememedi. Silikon uç kullanıyorum ve maalesef ona alıştı . Kendi uçlarım biraz çıkmaya başladı ama asla almıyor . Sürekli deniyorum ağlıyor . Silikon ucu biberon ucu gibi düşün .benzerliği fazla .
Minikbebegim1999 Tugder teşekür ederim canim seçenek kalmazsa bizde oyle yapicaz 🤷 benmde hiç ucum yok çünkü
Minikbebegim1999 tugbamommm evet ten temasi tabikide çok önemli ama alacağım silikonu iyi araştırıyorum bazi markalarda ten sicakliğini hissettiriyor bebeğe sanki anne göğüsünu emermiş gibi his veriyormuş bakalım alicam yanimda bulunsun ne olur ne olmaz umarm doğuma kadar göğüsüm çıkar bekarliğimdan beri cok küçük nerdeyse yok
tugbamommm Minikbebegim1999 çıkar inşallah canım çıkmazsa da hiççç takılma yapıcak birşey yok herkesin ucu büyük olacak değilya bebeğin sütünü emsin yeter ❤️