Aslanbuse23 37+2 haftalık doğum yapıcam 2,500 gr bebeğim küveze girermi sizce odamızı süsletmek istiyordum doğum fotoğrafçısı ayarlamak istiyordum herşey kaldı öyle ne yapcamı bilemiyorum
Der_0 Aslanbuse23 40 haftayı tamamlayıp küveze girende var 31 de doğup girmeyende var bu tamamen bebeğin gelişimi ile alakalı
Deletedmom_110 Aslanbuse23 Benimki de 37+3 te 2500 doğdu küveze falan da görmedi canım yani zannetmiyorum seninki de girmez haftası kilosu gayet iyi üzme kendini
Aslanbuse23 Deletedmom_110 umarım öyle olur dua edin lütfen bize kimin duasının tutacağı belli olmaz ❤️🫶
_ozlmm Aslanbuse23 her bebek bir değil ama ben yeni doğum yaptım 37+2 de bebeğim üç gün küvezde kaldı kuzum
Aslanbuse23 _ozlmm umarım öyle bişi yaşamayız çünkü hamilelik benim için çok zor geçti ve bu anne karnındaki gelişim geriliği de son derece beni üzdü elimde olmadan çok ağladım üzüldüm psikolojikmen çok etkilendim bir daha çocuk bile yaparmıyım bilmiyorum umarım sağ saglim ikimiz birlikte çıkarız kızımla tek duam bu
gulin-35 Aslanbuse23 kılosu ıyı kılosundan gırmez ama solunum yada cıgerle alakalı bısey olmassa gırmez ılk oglum 37 de dogdu gırmedı bebegın durumuna baglı
Aslanbuse23 gulin-35 valla perinatalojiye takrar gittim herşeyinin çok güzel olduğunu sadece karın çevrenin büyütmediğini kilo almadığını zayıf bir Bebek olucanı söyledi hatta nefes alıp verişini gösterip bak biz bunu sağlıklı bebeklerde görüyoruz falan dedi ama ben korkuyorum 🥹🥺😔
Hulus Aslanbuse23 o aslında haftaya pek bakmıyor benim yeğenim 38. Haftada 3750 doğdu küvoze girdi akcigerlerinde sıvı vardı ciğerleri tam gelişmemişti.
snmhsnn Nur0631 kilosuyla alakalı değil ki bebek Organ gelişimiyle alakalı kimisi 35de girmez kimisi 40da girer özellikle de akciğer gelişimi önemli o da genelde 37lerde tamamlanıyor yine de bazı bebekler 38-39da tamamlanınca solunum sıkıntısı nedeniyle alabiliyorlar sizinki neden girmişti acaba