Hanifeak Eflin çevremde Doğum yapmışlardır hepsinde çıkmış sanırım bende bir hafta filan sürüp geçti ama dediğim şekilde yaptım
Hanifeak Eflin evetttt benim ilk defa başıma geldi İnan’ın burda demem ne kadar doğru bilmem ama ben büyük tuvaletimi yapmamak İÇİN zorluyordum kendimi öyle bir acı ki rabbim kimseye yaşatmasın ya 🙏
Eflin Hanifeak Amin inşallah ben öyleyim şimdi tuvalette cikmamak için bişey yemiyorum korkuyorum cikmaya
AiA Eflin canım geldim doktordan . Basur için sürülen ilacın bebeğe hiç zararı olmadığını söyledi ve ilaç yazdı bana
AiA Eflin normal Doğum basuru zorlar ve ilerletir Sezeryanda çabuk toparlarsın . İlaç kullanabilirsin korkma derdi . İlaç yazdı sabah akşam sürmem için .
Eflin AiA peki çok tsk ederim sizinkide disarya cikmismi sadece ağrınmi var benim basur disarya cikmis onun için çok agrim var akşam randevum var doktorda
EmelBG Ben çok korkuyorum bu konudan normel Doğum esnasında olabiliyormuş fazla ıkınmamı tetıklıyor sadece sebebını bıliyormusunuz tatlım .
Eflin EmelBG hanı bu durum nerdeyse herkeste var kimi çok şidetli kimi çok az ama ıkınmakla alakalı değil sezaryan olan kişiden de çıkıyor
EmelBG Eflin Kabızlık ,ishal sıkıntısından kaynaklı oluşabiliyor büyüyor oradaki meme şeklinde ki şeyler de .Kabızlık sorunundan ozaman hamileliktekii herhalde
EmelBG Eflin Doktoruma gideyim de sorayım ben bunu bi ya .Çok nefretlik durum olmalı ,Allah yardımcınız olsun 🤐.