ggc94 Haftamda bebeğimin kilo alımı durduğu için doktorum bu cuma 40. Haftaya başlarken suni sancıyla doğumu başlatmak istediğini söyledi. Cuma günü sabah 8 buçukta doktora gittim ultrasonla baktığında bebek kilo almış istersen pazartesiye kadar bekleyelim belki kendi sancılarını başlar haftasonu dedi alttan açıklığıma baktı ve 2 cm olduğunu söyledi. Daha sonra nstye girdim ve sancılarım vardı. Hastaneden eve geldim ve beklentim ağrılarımın ilk başlangıçta yarım saatte veya en azından 10 dk bir olmasıydı ama birden sancılarım başladı ve 2dk bir gelen ortalama 25 sn süren ağrılardı. Eşim beni eve bırakıp işe gitmişti. Biraz pilates topunun üstünde oyalandım duş aldım eşimi aradım saat 2 gibi hastaneye gittik doktor muayenesinde 4 cm açıklığım olduğunu söyledi. Epidural istediğimi söyledim bence gerek yok çok hızlı ilerliyorsun dedi 5 cm, 6-7 derken saat 5 gibi baktığında hastane odamda tam açıklığa ulaştığımız söyledi ve asıl beni zorlayan kısım başladı. Tam bir saat kendi yatağımda ıkındım arkadaşlar bebeğin geçmesi gereken bir nokta varmış ondan sonra doğumhaneye alacam demişti doktorum ve biz o kısmı bir türlü geçemiyorduk. En sonunda saat 6 gibi doğumhaneye indik sadece ıkınıyordum hiç bağırmadım. (Hatta bebek için bekleyen çocuk doktoru epidurali mi var neden bağırmıyor diye sordu 😂) Çünkü ağrı geldiğinde ıkındığın zaman ağrın geçiyor. Doktorum başka bir erkek doktoru doğumhaneye çağırdı karnıma bastırması için ve en sonunda bebeğim kollarımdaydı.💙 Şimdi biraz dikişlerim acıyor ama onun haricinde rabbime şükürler olsun. Rabbim herkese benimkinden kat be kat daha iyi doğumlar nasip etsin herkesi sağ salim bebeğine kavuştursun. Doktorum mükemmel bir insandı geldi gitti sarıldı öptü. Ben ona teşekkür edecekken defalarca teşekkür etti yardımcı olduğum için 🥺🥺
minnosanneyim ggc94 gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰 bende çok zor doğurdum suni ile 🥺 ama şu an hiç bir sancıyı hatırlamıyorum bebeğimi kucağıma aldığım an unuttum hepsini ben ıkınamamıştım karnıma bastırdılar benimde 🥲