teachervera sonnenschein Arkadaşımın abisi orada Bitlis de doktor ama Tatvan da mı bilmiyorum Veysel toprak
[silindi] sonnenschein Tabii ki Celil Bağcı ama sanırım muayene ücretine yine zam gelmiş 390 olmuştu en son🤦🏼♀️
Aminegokce sonnenschein doğumdan önce hep kontrollerime Gökhan beye gittim doğumu da Tatvan devlette yaptım bir gün önce
sonnenschein teachervera o doktora ilgisiz diyorlar canım bir de baktım tüp bebek doktoruymuş gebe takibi yapar mı bilmiyorum
sonnenschein Sl_kyz25 Maşallah beye randevu aldım inş memnun kalırım Salih bey için aradım randevuları hep dolu
teachervera sonnenschein Aa olur mu Veysel abi alanında çok iyi Urfa da idi ben Urfa ya geldim şansıma o Bitlis e gitmiş. Kesinlikle öneririm çok ilgili alakalı
[silindi] sonnenschein Can hastanesinde oda😌 Betamın yükselmesini bekliyorum bende haftaya Pazartesi gideceğim😌Yılların doktoru kendisi.Neredeyse Tatvandaki herkes tanır 🌸
sonnenschein [silindi] doğrudur canım biz yeniyiz burada bilmiyorum, MaşAllah beye aldım olmadı Celil beyle değişeyim o zaman onu teşekkür ederim çok🥰🌸
Aminegokce Gzdeee11 ben detaylıya girmemiştim ama Gökhan bey detaylı şekilde herşeye baktı detaylıya girmene gerek yok dedi
suumkayaa4213 Ben 7. Aya kadar masallah beye gittim. Sonra bi randevumu gökhan beye aldım simdi dogumumu nasıpse o yapacak öyle memnunum. Cok ilgili. Herseyi herseferinde tane tane anlatıyo. Tavsiye ederim