Baliminannesii 2 gün sonra çatı muayenem var ve biraz korkuyorum aslında doktorum korkma öyle anlattıkları gibi falan değil dedi ama yinede insan korkuyor🤷♀️Sizlerin nasıl oldu çok acıyor mu kızlar
Mucizeminnos Baliminannesii bence kendinizi korkutmayın benim de çarşamba günü kendinizi kasmadığınız sürece sorun olcağını sanmam alttan muayene olmuştum önceden herkes öldük bittik diyodu bişe de yokmuş yani boşa acı eşiği düşük olan insanları dinlerseniz kendinizi daha çok kasarsınız beyniniz kodlar o şekilde acı çekmiceğiniz varsa çekersiniz 🌸
berceste5155 Baliminannesii kendini kasmadığın sürece acı olmuyor merak etme bazı insanların acı eşiği düşük oluyor bir de kendikerini kasıyorlar o yüzden ağrı hissediyorlar. Srn kendini rahat bırak zaten esnek bir bölge düşün bebeğin kafası çıkıyor ordan parmak hayli hayli girer
BirFeyzaBirBebek Baliminannesii kendini kasmazsan sorun olmuyor. Ama muayene eden kişi de önemli. Kimisi acıtıyor kimisi acitmiyor 🤷🏻♀️ am aoyle büyütülecek bişey değil emin ol. 5 saniyelik iş
Dilaraortacc1 Baliminannesii hiç korkma hiç kocanla ilişkiye girmiyor musun giriyosun ondan daha kolay inan burda bazıları çok abartıyor ben suni sanci aldim saat başı yapıldı hiç acikligim yoktu ona rağmen acımadı zaten kayganlastirjci jel sürüyor eline doktor 2 3 sn sürüyor
Minigim38 Haftadan beri çatı muayenesi yapılıyor şuan 35+1 nts de sancım çıkıyor açılmam 1 parmak kadar ilerleyecek mi diye bakılıyor kontrol amaçlı 7 kez oldu. Acı eşiğim cok cok düşüktür benim en ufak çiziği kesiği cok abartırım ama çatı muayenesinde hiç ağrım olmadı sadece ilk girerken afedersiniz eşinizin penisi girer gibi cok cok hafif bi ağrı oluyor zaten muayene 10 saniye bile sürmüyor korkmayın kendinizi kasarsanız canınız cok yanabilir