Zeynepdemirrr Kızlar merhaba 17 haftalığım henüz bebeğimin tekmelerini hissetmedim ama çok dikkatli bakınca karnımda böyle kalp atışı gibi hızlı hızlı birşey atıyor sizce ne olabilir?
EmineDefneGokce Zeynepdemirrr kalbe giden damarların atışıdır. tekmeyi veya hareketliliği ilk gebelikse bi kaç hafta sonra hissedersin
Senanur567 Zeynepdemirrr 19+3 günlüğüz halen hissetmiyorum karnıma bakinca kalp atışı bile birşeyler atıyor benim de
nilsmomy Zeynepdemirrr 16 da tekme değil ama seğirme şeklinde hissetmiştim. 18 de çektiğim videoda tekmesi belli oluyor ilk dışardan belli olduğu zamandı🥹❣️
Mervoliiiiiii Canım ben de 16. Haftada elimi koyduğumda altında bir hareket hissediyorum ara ara. 17+3 üm ama elimi koymadan bir hissiyat yok hala
EmineDefneGokce Zeynepdemirrr ilkinde 19 falandı canım hissettiğimde. 2. Olduğu için 17 de hissettim . Zaten hissedince acaba bebek mi demiyor insan hemen emin oluyor 🥰 21 olduk şimdi karnımı yamultuyor hareketlilikten 😂
Merymklc Zeynepdemirrr 23 e girdik hala ses seda yok çocuktan 😁 karnımı elleyince hissediyorum anca bebeği
Tubatgn Zeynepdemirrr ilk hareketleri 16 haftanın içinde hissettim, hala da oynuyor sıpa minik minik hareketlerle 🤗🤗👶🏻