ecemila Salinta ayaklarım ağrıyana kadar gezmeyi alışveriş yapmayı rahat rahat duş almayı istediğim kadar kahve içmeyi saçlarımı boyayıp bakım yapmayı ve en çokta her an bir şey olacakmış korkusu yaşamadan acaba bu ağrı neden oldu diye endişe etmeden yaşamayı.Hamilelik muhteşem bir şey ama sürekli endişe korku bu gerçekten yıpratıcı oluyor hele ki düşükten sonra tekrar hamile kalınca
Burrccu ecemila of evet. Bence en özlenesi sey korkusuz endisesiz yasamak❤️ Yiyecek icecek hic onemli degil valla :) hayatimin en stresli en korkulu en mutlu en en garip dönemini geçiriyorum. Muhtemelen tum gebeler böyledirler :) cok güzel ama bir okadarda korkutucu ❤️ Sagsalim atlatalim insallah hepimiz❤️
neseligunler egeninincisii Aynen bende tatli yemeyi,onu bırak normal ekmek makarna bile yiyemiyorum 🥹😫
Yasemin97 Hamıleyken kahve sigara, yuz ustu yatmak ve sık lavoba ihtiyacı olmadan gezmeyi özlemıstım ama sımdı hamılelıgımı ozluyorum içimde hareket etmelerını onların benı o sekılde uyandırmalarını ve tabıkı uykuyu☺️
hemsiree poyrazvearya soğuk suyla kısa sürede alınırsa çok sıkıntı olmuyor da ben kaynar suda 1 saat duş aldığım için sıcak su açıklığa sebep oluyor yani erken doğuma
Melisagonultas1 Salinta henüz 10+4 ama en basindan beri yumurta, balik, sucuk kokusunu alinca kusuyorum ve hepsini de severdim…. (hamile oldugumu 4. 5. Gunde anladim kan Testinde bile negatif cikmisti, hamile oldugumu biliyordum ama hastaneler bile degilsin diyordu 😅 2. Haftada netlestirdik kan tahliliyle)
Scarlatina88 Sirt ustu yatabilmek, doyasiya kahve icebilmek, sigara, rakı balık, dusunmeden hizli hareket edebilmek koşmak..