yabadabaduu 56ujuo bir tane kendim ördüm puffy ipten birde kalın triko örgü battaniyesi var şuanlık 2 tane ihtiyacım olursa yeniden alırım diye düşündüm
nilsmomy 56ujuo Bir tane bunu aldım bir tane e bebekten kalın peluş battaniye aldım Bir akrabamız puffy battaniye ördü Annem triko battaniye ördü Kışlıklarımız bu kadar bizim
cennet_aka27 56ujuo Kendim örmüştüm bir tane bir tane nohut iki tane de ince aldım yeterli oluyor bu kadar
1prensannesi__ 56ujuo Ben bi tane böyle nohut bı tane kalın kışlık battaniye aldım bu kış için ikisi yeterli diye düşünüyorum👍
yabadabaduu 56ujuo nohutta çok kulanışluı illa ki herkes alıyor nohut battaniye zaten onuda tercih edebilirsiniz
Mucizebb nilsmomy bende bunun aynisni gecen gun hepsi buradadan 116 tldn aldim bi tanede orgu yptracsgim ilk cocugumn da var bataniyleri onlarida evde kulanirim
nilsmomy Mucizebb hmm orada indirime girmiş demek ki bu benim aldığım fiyat degil gerçi ben 148 e almıştım artmış ama siz baya indirimli almışsınız
Ebrarabla_06 56ujuo bir tane kendim ördüm bir tane de normal aldım iki tane de annem almış bizim bu kadarlık yeter bize
Sinemkarq 2 tane büyük peluş battaniyesi var biri beşiğinde biri de çok soğuklarda dışarı falan çıkarken kullanılır diye 4 tane hastane çıkışı battaniyesi bir tane nohut battaniyesi bir tane annemin ördüğü battaniye var yeter diye düşünüyorum
gulin-35 56ujuo nohutlar ınce kalıyo ama ıcı peluslu nohutlar var onlr sıcak tutuyo bırde bı tane bıme gelmıstı welsoft battanıye ogluma almıstım resmen kurtarıcım oldu bır yasında hala kullanıyom vok sıcak tutuyor