arzum8683 Merhaba kızlar Ben şu an 25 haftalık hamileyim burnum genzim tıkalı vicks sürmek istiyorum boğazlarıma ayaklarıma ama tereddüt ediyorum kullanan varmı acaba bende kullansammı cevabınızı bekliyorum
rileyss arzum8683 ben de aynı şekilde hastayım normalde vicks sürerdim hep ama prospektüsünde hamilelikte kullanılmamalı yazıyor canım. o yüzden kullanmadım. sen de doktorundan izin almadan sakın kullanma bence
Duyguynrky arzum8683 kasıklarına sürme canım karnına filanda sürme nolur ne olmaz ısıttığı için bel kasık ve karna önerilmiyor
arzum8683 rileyss tabi doktora sormadan da kullanmak istenem ama salı kontrolum var sorum o zaman doktoruma teşekkür ederim cnm
Hafizeipek Ben başım ağrıdığında alnıma sürmek için doktorumu aramıştım hamilelikte önermiyorum demişti
Tubalin Hafizeipek basın agruyinca bı eşarbı katla anlina koyacak şekilde lokanta dök baya sonra karabiber at az iyice sık başını o 20 dk geçiriyor benim ileri derecede migrenin var bu şekilde duruyorum yakio biraz sakin cozme
Ebbrruu Bende geceleri burnumun içine dışına sürüyorum yoksa uyuyamıyorum tıkanıklıktan 😔 hiç bişeyde olmadı
Minaveannesi arzum8683 arzum8683 sıcak suyu leğene koy içine 1 cay kasigi vicks at ustune de bi ortü ort buharı cek icine cok iyi geliyor