HusnaNur1107 Kızlar heryerim kaşınıyo bazen kollarımda küçük kabarcık çıkıyo ama hemen geçiyo ne olduğunu hiç anlamadım böyle bi kaşıntısı olan varmı Bacak aram, kollarım, göbeğim, göğsüm?
Pamuksekerimmm HusnaNur1107 Merhaba bende 16. Haftamda aynen sizin gibi olmuştum doktor uyuz demişti 🤦🏼♀️ İlaç yazdı ama pek fayda etmedi cildimi sürekli duş alıp vücuduma nemlendiriciler kullandım şuan geçti kalmadı şükür inanılmaz gıcık bir kaşıntıydı geçmiş olsun
Sevim2211 HusnaNur1107 bende gece kaşıntı oldu yüz bölge de ufak ufak kollarımda ve bacaklarımda da hissettim doktora Perşembe günü sormayı planlıyorum normal mi diye kabarcık yok ama küçük lüçük kaşıntılar oluyor
Ysmn17 HusnaNur1107 karaciğer enzimlerin yükselmiş olabilir canım doktora gitmelisin önemli bir durum olabilir
HusnaNur1107 Derya Lavanta27 Peki teşekkür ederim ve şimdi farkettim bacak aramda çatlaklar var genelde çatlak olan yerler kaşınıyo
Sevim2211 HusnaNur1107 aslında nemlendirici kullanıyorum bebe yağı falan da sürüyorum yatmadan ama ne oluyorsa oluyor bende çözemedim soracağım bakalım doktora