aslansmommm Merom 6. Gün geldi yani daha dün 🫠 çok uğraştım zor bi süreçti bebeğim de sürekli emdi indirdi sütü çok şükür
Kaahvelii Merom Emzirdim gelmese de bebeğimi sevdim öptüm kokladım bol bol ekstra evime gelmistim hastane ortamı stress falan yapiyo heralde ee evde duş aldım bol bol dereotu yedim çok şükür geldi
Merom Burcusenkoc süt gelmesi için birşeyler içtiniz mi peki bebeğim çok ağlıyor süt gelmeyince aç kaldı üzülüyorum bende 🥺
Burcusenkoc Merom bol su için uyumaya çalışın az da olsa gelene kadar bir kaç kez mama verebilirsiniz en azından sarılık olmasın hurma yiyin boza içebilirsiniz
aslansmommm Merom bestlak damla, hipp natal stilltee, kuru dut suyu, hurma ve daha bi sürü şey yani faydalı olabilecek kuru yemişler kuru üzüm badem vs falan gibi bir de en önemlisi çok su içiyorum denemedim ama dereotu da yiyin diyorlar süt yaparmış
Tugceonur Merom bebek plasantadan ayrılır ayrılmaz sütünüz geliyor . Ama ilk gün bir damla geliyor ağız sütü sonra bebek emdikçe geliyor artıyor zaten size bağlı ne kadar sık emzirirseniz o kadar çabuk sütünüz gelir