SuKahyaoglu ilk gebeligimde her gün muz süt kasar tahinpekmez 1 yumurta 1 avuc ceviz ve badem, avakoda her hafta dönüşümlü olarak yesil mercimek kirmizi et balik ve tavuk tükettim nerdeyse 4 ay kisa denk geldigi zaman her aksam kayinvalidemin yaptigi tarhanadan ictim ve balik haric her yemeğin yaninda bi kade yogurt yerdim yiyemezsem ayran yapar icerdim sonuc??? 2745 dogdu kizim ve ben 9 ay hem kustum hem yedim yani sirf bebisim kilo alsin diye o kadar kastim ki inanamazsiniz… ödemide atinca 2550 kaldi kizim ve 39+5 de dogdu baya zamaninda yani erken falande degil..
Bu gebeligimde hic kasmiyorum canim isterse cips yiyorum aksam yemegi istemezse tost yapip geciyorum yazin yumurta dokunuyor diye sadexe son 1 aydir her sabah yumurta yiyorum ve en son 34. Haftada 2.500 kiloyu coktan gecmisti
Doktor sasirdi digerinde bu kadar kastin kustun yedin kustun ama yemeye devam ettin oyuncak bebek dogurdun dedi
Bunda da kasma sifir ve dhaa 34 de 2.5 ustu bebek var tahmini 3.5 kilo doğmasını bekliyorum dedi 34den sonra yani 4 haftadir hic usg ile kilo takibi yapmasi beni strese sokmamak icin🤭