Merve201119 semirra Nasıl kalkınmalı ki normal oturup kalkıyorum hamilelikte once nasılsam o sekil yani yanlış birseymi yapiyorum🤔
ayla__ mybabyloves ben Allah Allah diye kalkıyorum yemin ederim 🤣🤣 özellikle gece bacağıma çok şiddetli kramplar giriyor deli gibi kalkıyorum
Tatlimm Ilk bebek galiba😊ben hamileligimi bile unuttum 1 kizim var ama mahvediyo beni sagolsun o korunakli sen merak etme bebgine bi sey olmaz belin icin tedbirli oturup kalkabilirsin
Mus_mutluu Tüp bebekle ikiz hamileyim onda bile kasmiyorum o kadar 😁 oturdugum gibi kalkiyorum sorun yok
Yasolinnn mybabyloves valla bende bazen unutup kapı mapı çaldığında haldır haldur fırlıyorum, sonra hemen karnım ağrımaya baslıyor. İlk gebelik olunca biraz tecrübelerden yararlanılmak istenilmesi normal bence 👼🏻
Yasolinnn mybabyloves şöle söliyim genelde sola doğru dönüp dirseklerden destek alarak kalkmak gerekiyormuş. Yoksa karın kasların geriliyor benim baya ağrıyordu bunu bilmeden önce. Bunu forumdan öğrenmedim gerçi araştırdım açıkcası nasıl oturup kalkılmalı vs diye🙈