Mumsyy Kızlar selamlar ben yeni katıldım foruma ☺️ Bat 5 ekim ama sanırım gelen giden yok, erken gebelik testi yaptım bugün ama kuruma çizgisi dahi yoktu. 🧐erken mi dersiniz daha? Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz 🙏
Nqhn23 Mumsyy hoşgeldin canim. Insallah hayirli haberler alirsin kac gund3 hir adet oluyorsun daha 3 gün var bilemezsin belki adet inden sonra ciakr
Nqhn23 Bioo yok kuzum 1 tane kızım war 19 aylik dedim bir tane arkadaşı olsun kardeşi olsun. Bakalim daha allahtan ne gelirse 2 gunde neler değişiyor belki değişir benimde
Bioo Nqhn23 anladım canım nasip rabbim ol deyince oluyor. Gerisi bahane yani şunu dene bunu dene hepsi bı vesile. Rabbim en kısa zamanda hayırlı bı şekilde verir inşallah bekle biraz daha bakalım🤲
Mumsyy Nqhn23 hosbulduk :) 28 gunde 1 normalde adetim. 14u de yumurtlamaydı. Bakalım, aceleci davranıyoruz ama heyecanlı da bir süreç insan paylaşmak istiyor aynı şeyleri yaşayanlarla 🙏☺️
Mumsyy Nqhn23 bende üç dört gün önce kahverengi lekelenme oldu heyecanlandım normalde çok olmaz, biraz gaz ve kramp da oldu ama çok hafif. Onun dışında başka hiçbir şey yok. test de negatif. 🥹
17papatya Benim de 4 ekim.Dun bi test yaptım hayalet çizgi gibi biseyler cıktı sonra kuruma çizgisidir diye şu damlattim o çizgi yeniden çıktı dün akşam acile gittik kan vermek için şaka gibiler belirli bi sayıda kan alabiliyoruz acil durumlarda diyip kan almadılar salıya randevu bulabildim yarın testi tekrarlıcam inşallah hamileyimdir kızlar bana dua edin 🙏🏻🌸
Dilaulgen Kızlar adetim dört Ekim ben de üç gün önce erken gebelik testi yaptım yani regla beş gün kala sizce olsa çıkar mıydı yoksa testi yenileyeyim mi yarın yapmak istiyorum
Mumsyy Dilaulgen adetin gecikmesini beklemek en doğrusu sanırım ama insan dayanamıyor. Ben de durumlar aynı 😊
Nqhn23 Dilaulgen walla canim ben 6 gun oncede yaptım cikmadi dünde yaptim cikmadi yine bana kalirsa adetinin gecmesini bekle 1 gun kalmis zaten en azindan testin bosa gitmez
bsrabrna Nqhn23 bat 1 ekim kasıklarım ağrıyor özellikle sağ taraf ama bugğn test yaptım yine negatif. Kan verip vermemekte kararsızım 🥺