Rezza2121 Ayak baş parmağında dolama yaşayan varmı gebeliğinde internet ortamımda ayakta olan dolamalar bacak enfeksiyonu yapar yazıyo çok korktum
Kiwi12 Rezza2121 ayak deilde elimde olmuştu benim bir teyze dedi ki sarımsak soğan ez cezveye al onu koyulasana kadar içine un kat macun kıvamına getir parmaggiba sar dedi öyle yaptım iki kez. Geçti sonrası da kantaron yağı surdum
Papiiii Rezza2121 gebelikte degilde aha lncesinde iki kez ysadim.Birtane soganii kabukluu ya ocakdaa pişir yadaa firinaa at iyicr pişsin.Daha sonraa en ortasindan bir prcaa al iyicr pisen yerinden parmaginaa dola vee sonrada sar.Gece boyle yat sabahh temizler orayi 2 gun yap 3cu gun gecicek
Burcumusic91 Rezza2121 kaçıncı haftadasınız ? Gebeliğe bağlı ödem ve şişlik yüzünden ayak parmaklarındaki kan akışı değişmesi nedeniyle dolamalar ya da tırnak batmaları oluyor . Tavsiyem mutlaka ayda bir pediküre gitmeniz . Benim de tırnaklarım batmaya başlamıştı pedikürle çözdüm. Eğer dolama olduysa da kara merhem geçiriyor hemen .
Rezza2121 Burcumusic91 34 haftalık önceden de oldu yeniden tekrarladı ağrı var sanırım sizin gebelikte mi oldu ayağınzda mı
Burcumusic91 Ceren67 tırnak batması zamanla dolama oluyor zaten . Bende batma hissi vardı pedikür yaptırdım . Evet ayağımdaydı
Yasolinnn Gebeliğimin ilk haftalarında olmuştu hafifti görüntüsü öle balon gibi şiş değildi ama canımı cok yakıyordu. Fucidin antibiyotikli krem var benim doktorum sakıncası yok demişti onu sürebilirsiniz
Meliyyke Canım yeni hesap açıp açıp sormana, diğer hesaplarınla da üstte kalsın demene gerek yok. Okb var anlıyorum ama lütfen sakinleşmeye çalış
Yasolinnn Rezza2121 aynen. Hafif kızarmıştı ayakkabı falan giyemiyordum. Fucidin kullanın o geçiriyor ama doktorunuza danışın yine de belki sizinki önermez ben özellikle sordum kullan dedi