SenHepMercimekOlarakKalacaksin Kizlar suan 36+6 haftalik hamileyim. birkac gundur kasiklarim agriyor. Sanki bebek rahime baski yapiyor gibi. Ve yine iki uc gundur karnimda toplaniyor bebek. Tas gibi sertlesiyor karnim. Sizce bunlar dogumun yaklastigini gosterir mi yoksa normal mi?
Elizya SenHepMercimekOlarakKalacaksin yalnız aramızda birer gun var 🤗hangimiz önce olursa haberleşelim bence😍
gonulcelen SenHepMercimekOlarakKalacaksin 36+3 bnde keşke Doğumun net bir belirtisi olsa acaba bu Doğumun yaklaştığına mı işaret diye istemsizce kendini dinliyor insan 😤
Vuslaaatt SenHepMercimekOlarakKalacaksin bende 36+4 üm dün acildeydim bel ve kasık agrılarından nts de sancı çıkmadı ama aşırı agrım var 😪
Elizya Ay bende şimdi öyle bi post açtım bende 36 +5 haftalığım ara ara kasıklarım ağrıyor ama bebek kendini çok toplayıp kasıyor doğum belirtisi mi acaba?
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Elizya aynenn haberleselm belirtilerimiz de ayniymis bakalm hangi bebek hizli davranicak😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin gonulcelen evet ya bide ilk gebelik olunca hepten endise ve merak sariyo insani:)
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Vuslaaatt benim de nst de sancim cikmadi ama ara ara kasiklarima agri giriyor. Surekli degil belki ondan cikmamistir nstde. Senin surekli mi agriyor?
Batinseda SenHepMercimekOlarakKalacaksin ay seninki gene beklemis benimki aceleci 31 de gelmeye çalışıyor 😂
gonulcelen SenHepMercimekOlarakKalacaksin aynen öyle ilk oldugu için Böyleyiz 2. Düşünürsek bizde inş rahat olacağız 😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Batinseda ayy gelmesin erkenmiss:) doktorun ne diyor erken doğum şüphesi var mi?
Batinseda SenHepMercimekOlarakKalacaksin yemin ediyorum sana yumusamam var gece uykularimdan uyandıran kasik ağrım var 10 Ekim'de randevum var a acile gitsem mi gitmesem mi kararsızım idrarim akintim çok kötü hemde koku var ama korkuyorum
Hicranhicran SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bendede aynı belirtiler var canım özellikle sürekli toplanıyor taş gibi oluyor karnım bizde 35+5 haftalığız
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Batinseda oo gece uykularindan uyandiracak kadar kasik agrilarin varsa bence bir an once git doktora. Erken dogum olabilir allah korusun. Benim simdi bile uykumu bolecek kadar agrimiyor. İhmal etme bence.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Kenanizm18 bebek uzun zamandir dogum pozisyonunda zaten ama henuz kanala girmis degil. Kanala girmis olsa rahim agrisi normal dicem ama kanala girmedende mi rahim agrisi oluyormus onu bilemedim. Yalanci dogum sancisi mi acaba rahim agrisi?
Batinseda Kenanizm18 enfeksiyonum var zaten mantarla birlikte çok ilaç kullandım ise yaramadı hayla aynı
Kenanizm18 SenHepMercimekOlarakKalacaksin kanal calısması yapıyorlar sanırım canım 🤗🤗 benim 2/3 haftadır karnım semsert tef gibi gerilio bide acıo kasıklarımada vuruyor sancım cıkmıyor ☺️ Kuyruk sokumum dahil her yerim agrıyor bi tek belimde tık yok :)
Kenanizm18 Batinseda kokulu akıntı ondan kaynaklı oluyor yinede acile gidin isterseniz içiniz rahatlar.